Se pregateste fraudarea admiterii la Colegiul Bilingv George Cosbuc

Unii dintre ,,candidații'' examenului de la clasa a V-a ce va avea loc peste 2 luni și-au ales deja clasa și dirigintele pe sistemul ,,concursul este joi, postul este ocupat de marti''. Beizadelele profesoarelor din Consiliul de Administratie spre exemplu știu deja ce dirigintă vor avea pentru odrasla lor, astfel ca totul să decurgă cum trebuie. Este un exemplu cum nu se poate mai bun despre modul în care învațământul de stat funcționează ca o tarla personală. Astfel odrasla profesoarei VLĂDESCU se laudă deja cu locul ce-l va ocupa deși examenul nu a început, dar mama sa și prietenele ei vor stabili ce prietene vor corecta lucrarea beizadelei. 
       
La fel s-a întâmplat și cu o altă profesoară membră și ea în Condiliul de Administrație, PREDA (fostă MIERLUȘ) CLAUDIA, a cărei odraslă (Mierluș Ion Andrei) a intrat primul, (click pe poză)


iar acum este ultimul la învățătură.(click pe poze)

 Deci nota 5.50 pentru primul intrat.

Ne-ar fi plăcut un concurs cu subiecte elaborate și corectate la nivelul Capitalei de către ISMB unde membrele Consiliul de Administrație, VLĂDESCU și PREDA și prietenele lor nu au influență din fericire. 

Este un conflict de interese ca subiectele să fie elaborate de către același persoane care corectează și meditează candidații ori au propriile odrasle în examene și tot ele organizează examenul.

Așteptăm să vedem dacă odrasla VLĂDESCU va avea ,,succesurile'' pe care le-a avut PREDA - MIERLUȘ.

 CEREM EXAMEN CORECT LA ADMITEREA LA CLASA a V-a

SUBIECTE ELABORATE DE CĂTRE INSPECTORATUL ȘCOLAR AL MUNICIPIULUI BUCUREȘTI ȘI LUCRĂRI CORECTATE LA NIVEL DE CAPITALĂ.
 
INFORMAȚIE DE ULTIMA ORĂ:
„Vlădescu Madalina este diriginta elevei moarte Dumitru Gabriela care a fost sedusa de profesorul ei si colegul dirigintei, Walther Prager. Desi elevii au reclamat dirigintei, iar scoala vuia despre relatia lor, doamna diriginta nu a facut nimic deoarece walther Prager era in gasca fostei directoare Buciu Ilinca care l-a adus si protejat. Cazul a fost musamalizat, iar Prager a fost scos pe usa din dos cu CALIFICATIV FOARTE BINE!!! Desi presa a vuit despre acest caz toti sunt bine mersi. nu ma mira ca Vladescu ii va aranja examenul plodului sau in scoala. Fata ei este foarte bine, iar eleva sa este la 2m sub pamant. Lipsa de orice fel de scrupule.”


10 comentarii:

Cadru didactic Coșbuc spunea...

Vlădescu Madalina este diriginta elevei moarte Dumitru Gabriela care a fost sedusa de profesorul ei si colegul dirigintei, Walther Prager. Desi elevii au reclamat dirigintei, iar scoala vuia despre relatia lor, doamna diriginta nu a facut nimic deoarece walther Prager era in gasca fostei directoare Buciu Ilinca care l-a adus si protejat. Cazul a fost musamalizat, iar Prager a fost scos pe usa din dos cu CALIFICATIV FOARTE BINE!!! Desi presa a vuit despre acest caz toti sunt bine mersi. nu ma mira ca Vladescu ii va aranja examenul plodului sau in scoala. Fata ei este foarte bine, iar eleva sa este la 2m sub pamant. Lipsa de orice fel de scrupule.

Anonim spunea...

Transferuri pe spagi la greu. Totul se rezolva pe bani.

Anonim spunea...

Aceasta Vladescu este o nerusinata si trebuia cercetata pentru neglijenta in serviciu

Anonim spunea...

Vladescu a fost diriginta elevei care s-a sinucis datorita relatiei cu profesorul Walther Prager. Scarba ordinara are tupeul sa-si aduca plodul aici. Mierlus primeste 10 la toate materiile pentru ca mamica Preda (fosta Mierlus) este in Consiliul de Administratie si isi alege profesorii care sa-i predea odraslei.

Anonim spunea...

De ce nu spuneti nimic despre faptul ca nin spate se fumeaza iarba?

Cristina spunea...

Este un liceu in care nu se face educatie. Absolventii lui se exprima prin injurii si cuvinte obscene. Tigarile si drogurile sunt pentru unii partea atractiva ,,liberala'' a liceului. Profesorii de engleza sunt tocmai cei care chiulesc de la ore intr-un liceu de engleza zis intensiv. Vedeti cazul Walther Prager, profesor casatorit care avea relatii cu elevele sale promitandu-le ca le va lua de nevesta. (Una dintre fete s-a sinucis inselata de acest Casanova al Cosbucului).

Anonim spunea...

Mierlus Andrei este cred cel mai slab din clasa, dar pentru ca mama sa profesoara de matematica si-a ales profesorii dupa bunul plac are note date nu pe merit. Nivelul lui este de Scoala ajutatoare. La fel se va intampla si la clasa a 8-a cand va fi lasat sa copieze pentru ca are statut privilegiat.

Anonim spunea...

De ce nu scrieti despre transferurile ilegale pe bani grei făcute in acest liceu???????????????

Anonim spunea...

Eleva Gug Francesca s-a transferat prin intermediul unei scoli private dupa ce a obtinut nota 2,45 la admitere, deci nota doi ca sa fie clar!

Anonim spunea...

Evident coruptia functioneaza ca unsa la Cosbuc si doamna Vladescu si-a bagat odrasla dupa un examen ale carui subiecte le stia. Deci fata nu s-a laudat degeaba in Scoala 56 ca stie deja diriginta pe care o va avea. Exact concursul e joi locul ocupat de marti.