Transferuri cu nota 2.45 la matematică, elevi cu 10.00 respinși.

       În liceul cu parfum de marijuana, „G. Coșbuc” din sectorul 2 (săracul poet, dacă ar sti ce a ajuns numele său), în care fosta directoare, Buciu Ilinca

https://www.youtube.com/watch?v=pdpUzOGuEuU

pune în scenă piese de teatru erotice cu replici de tipul: „noi ne cunoaștem vaginele. Le lingem. Ne jucăm cu ele. Le tachinăm. Ne dăm seama când clitorisul este excitat.”, „am dansat dansul vulvei”, „eu pot să-mi savurez propria excitare zemoasă”, „Limba mea se mișcă pe clitorisul ei” („Monoloagele vaginului”), transferurile de elevi sunt la aceleași standarde ,,zemoase''.
       Elevii cu media 10.00 nu sunt acceptati. Ei trebuie să înțeleagă că nu vor înduioșa Consiliul de Administrație al școlii cu media generală 10.00 pentru că nu asta așteaptă membrele Consiliului. Elevii cu note de 2,45 la admitere la matematică sunt însă primiți cu brațele deschise la clasa fostei directoare, după cum veți vedea: 

 Să fi fost un mic trafic de influență, o șpagă bine plasată și meritată în așa fel încât notele de 2 (doi) la examenul de admitere să devină mai puternice decât cele de 10? Ca să parafrazăm piesa de succes, incredibil, dar pare o afacere foarte „zemoasă”. 
(vom monitoriza în continuare criteriile de transfer și pregătim un material despre droguri, tutun și alcool în această școală

7 comentarii:

Anonim spunea...

Totul se face pe spagi nu va mai mirati

Anonim spunea...

De cand stiu liceul asta a avut profesori spagari

Anonim spunea...

Ore nu prea se fac ca dauneaza grav sanatatii

Anonim spunea...

Elevul sau eleva care a incercat cu media 10 sigur nu a venit cu spaga1

Anonim spunea...

Buciu Ilinca, aceasta Conchita Lebar-Wurst a liceului Cosbuc, femeia barbat, a iesit la pensie Stupid Cow.

White Panda spunea...

Nu a iesit la pensie,noua ne presa engleză!

Anonim spunea...

Aceasta eleva transferata se droga la greu si a si picat bacalaureatul deci a fost un transfer reusit.