Droguri la liceul George Coșbuc din București

Disperat să găsească elevi, liceul bilingv George Coșbuc din București lasă elevii să fumeze în voie, iar în ofertă sunt incluse și drogurile. Anul acesta liceul a plusat și a oferit înghețată gratis pe lângă profesorii dezaxați care seduc elevele.
    Din ciclul „afară este vopsit gardul și în spate leopardul”
     Foto Sergiu Mitrescu colaborator Teenpress

61 de comentarii:

Anonim spunea...

Pacat de liceul acesta ca s-a dus pe apa sambetei.

Anonim spunea...

Este un mod total gresit de a intelege educatia. Chiar si elevii care intra normali capata deprinderi care ii vor afecta toata viata pe ei si familiile lor.

Anonim spunea...

Vrei sa dai o sansa copilului tau sa devina drogat si dezaxat sexual, Colegiul Coșbuc te asteapta.

Anonim spunea...

Pai cam aceasta este „oferta” liceului: veniti aici ca va lasam sa fumati si sa va drogati cum nu va lasa in alte scoli, noi suntem liceu open-minded arde-v-ar focul de nenorociti criminali.

Anonim spunea...

Propaganda ghei, mizeria, tigarile si drogurile nu mai atrag elevii si parintii

Anonim spunea...

Ștoenescu de fizica este punctul de atractie al liceului: ii jigneste pe elevi, ii face prosti, ii umileste,

Anonim spunea...

Profesorii de valoare sunt alungati din liceu, Stoenescu este mentinuta desi este pensionata de multi ani. La clasa mea din 31 de elevi, 30 au cerut sa nu o mai aiba profesoara. Pacat de liceu.

Anonim spunea...

Distrugerea și destabilizarea învățământului românesc nu este un lucru întâmplător. Asta s-a dorit de la bun început, încă de la așa-zisa revoluție s-a dorit distrugerea sistematică a industriei, economiei, sistemului de sănătate și a sistemului de învățământ în România, pentru că toate aceste lucruri fac ca această țară și locuitorii săi (aia care vor mai rămâne) mai ușor de controlat.
Dacă vrei să distrugi o țară, atunci ucide-i sistemul de învățământ. Cum? O populație cu o educație slabă va vedea prea târziu ce i se plănuiește de către o clasă politică ce este coruptă și trădătoare de țară până în măduva oaselor, o clasă politică ce este aservită și vândută ocultei mondiale și intereselor străine de această țară numită România.
O populație cu o educație slabă nu va avea un nivel bun de pregătire și de instruire și astfel nu va putea ocupa decât funcții și poziții în pătura de jos a societății (neoficial vor deveni sclavi în societate, din cauza slabei lor pregătiri și instruiri intelectuale și profesionale).
Un popor cu un sistem de învățământ slab nu va avea capacitatea de a se maturiza politic și a putea distinge dintre ideologiile și programele politice bune și cele rele pentru viitorul și destinul țării lor. După cum au spus unele voci în România, dacă am interzice celor care au sub opt clase să voteze anumite partide din România ar trebui desființate.
Dacă nu se face cu adevărat o reformă solidă în învățământul românesc viitoarele generații de români vor fi unele de ignoranți și de tineri prost pregătiți și instruiți ce vor constitui doar mână de muncă ieftină pentru țările din vestul Europei. Oare nu asta s-a gândit de la bun început? Să-i forțăm pe români să-și distrugă singuri industria, economia, agricultura și sistemele de sănătate și învățământ? Și când au găsit și vulnerabilitatea constituită de clasa politică din România, coruptă și trădătoare, și-au desăvârșit aceste planuri.

Anonim spunea...

Scoala este condusa de fapt de catre foasta directoare, Ilinca Buciu, perversa sexual care a pus in scena cu elevele ei depravate piesa "Monoloagele vaginului", a jefuit scoala de arata ca o janghina, mai rau ca un grup scolar, a creat o atmosfera asa-zis open minded in care elevii se pot droga liber in curtea din spate langa sala de sport, tigarile cu hasis ("iarba") fiind ceva obisnuit. Plus propaganda pentru perversiunile sexuale. Orele nefacute (mai ales la engleza) sunt ceva obisnuit. Chioscul din scoala s-a desfiintat.

Anonim spunea...

Am uitat sa spun, pauzele sunt de 5 min.

Anonim spunea...

Cu cat o sa avem mai multi profesori ca Stoenescu cu atat mai repede se va duce dracului liceul Cosbuc.

Anonim spunea...

Cu cat o sa avem mai multi profesori ca Stoenescu cu atat mai repede se va duce dracului liceul Cosbuc.

Anonim spunea...

Bufetul scolii a fost desfiintat si nu ai voie sa iesi din scoala. Pauzele sunt de 5 minute asa ca oricum risti sa te alegi cu absenta.

Anonim spunea...

Bufetul scolii a fost desfiintat si nu ai voie sa iesi din scoala. Pauzele sunt de 5 minute asa ca oricum risti sa te alegi cu absenta.

Anonim spunea...

Trebuie adus de urgenta Walther Prager inapoi sa refaca imaginea liceului.

Anonim spunea...

Nemernici, nemernici, nemernici.

Anonim spunea...

La orele de engleza baietii sunt imbracati in fete, iar fetele in baieti. Pe unul l-au legat de grilaj imbract in femeie ca experiment sado-mado al profesoarei de engleza. Va trimit poze in acest sens.

Anonim spunea...

"Afara-i vopsit gardul, inauntru-i leopardu"

Anonim spunea...

Pe pagina Facebook a liceului Cosbuc, "George Cosbuc" Bilingual High, intretinuta de o profesoara din liceu se promoveaza printre elevii colegiului, „sexul nonbinar„.
Alex Pițirigă
6 Iulie
Hello Coșbuc peeps. M-a rugat Roxana să pun și aici ce am scris recent la un status.

Some thoughts about non-binary genders.

Genderfluid isn't always a combination of male and female, sometimes it's a combination of other things (mine used to switch between fem and neutral). Or male, female and something else.

Not being a binary gender doesn't necessarily mean you have no gender. Non-binary can mean many things (it can be an umbrella term or a separate identity - I use it as its own thing). And there are plenty of people who experience their gender as something else. That still counts as a gender.

Yes there are plenty of nb genders that are combinations of the binary ones or related to them. Not all, however, and the options aren't only no gender, male and female combo, or man or woman.

Eu cred ca tot mai multi parinti vor alege Cosbucul pentru „sexul nonbinar” nebunilor.

Anonim spunea...

„Raluca Manole Citind conversatia aceasta, am descoperit mentalitatea unor oameni care se vor a fi mentori pentru altii mai tineri, in aceasta "Minunata lume noua". Mi-am zis suparata "ce tampenie". Si sincer sper sa nu fiti cei dominanti in tot liceul in care avem parte de atata pseudo-invatatura. Pentru ca, sa fim seriosi, cand v-ati predat voi materia fara sa fiti deranajati "din senin" de cauze sau probleme personale? Dar aveti timp de lessons pe internet! Le-ati face si in clasa, dar ce pacat ca aia mai inapoiati din liceu sunt majoritari, nu? Ca de obicei, un Cosbuc care promite educatie dar dezamageste prin profesorii neinspirat alesi.”

Anonim spunea...

De ce consiliul de administratie tolereaza aceste stari de lucruri?? Ministerul trebuie sa ia masuri urgente, iar noi parintii sa reclamam aceste practici.

Anonim spunea...

Si eu sunt de acord ca Walther Prager poate readuce prestigiul liceului daca mai este lasat sa seduca si alte eleve, altfel nu.

Anonim spunea...

Stoenescu, cea care jigneste elevi, ii face prosti si tampi, a aparut si anul acesta in scoala, tot ca pensionara de 8 ani, dar a inceput activitatea la Cosbuc, in 2018-2019, cu un sejur in Elvetia. Evident ca in condica se va musamaliza, dar elevii vor castiga fiind scutiti de jigniri.

Anonim spunea...

Cîrlan la primul ei consiliu de directoare a spus ca nu e sarcina profesorilor sa vada ce fac elevii in curtea din spate (adica sa-i deranjeze de la fumat iarba). Vlădescu, doamna securist urla în Consiliul Profesoral ca ea are lucruri mai importante de facut decat sa se duca la locul de fumat pentru elevi ca profesor de serviciu. Mai si tipa proasta, nu stia ca este inregistrata audio-video.

Anonim spunea...

Este vorba de Vladescu, diriginta elevei Dumitru Gabriela care s-a sinucis dupa ce colegul doamnei Vladescu, Walther Prager a sedus-o si i-a promis ca o ia de nevasta ca sa profite de ea desi era casatorit. Doamna Vladescu stia de asta si vedea ca pleaca si vin de mana si tot asa, „nu stia ce sa faca”, „da ma, mi-au zis elevele mele, da ce sa fac?”. Acum eleva este in mormant, iar fata de securist zburda in voie.

Anonim spunea...

Si nu o mai lasati pe Cristescu sa se afiseze in plimbari prin tot orasul. Elevii au de dat bacu la istorie si ea se rasfata in concedii „medicale”. Nu a facut nicio ora de istorie de 2 saptamani.

Anonim spunea...

Deci sunteti pe val, dar puteti fi si mai sus, mult mai sus. Totul este sa va reluati rolurile din „Monoloagele vaginului” alaturi de artista poporului, Buciu Ilinca. Artista emerita!

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Anonim spunea...

Ce se intampla in acest liceu? Inspectoratul trebuie informat de urgenta.

Anonim spunea...

Cu cat liceul va avea mai multi profesori precum Stoenescu sau Cristescu cu atat mai mult va fi cautat de parinti si elevi

Anonim spunea...

Nebunilor, voi vreti sa trageti elevii cu sexul și drogurile?

Anonim spunea...

Poate „sa atrageti elevii” ai vrut sa spui.

Anonim spunea...

Cu sexul nonbinar

Anonim spunea...

Acest liceu a decazut intr-un hal fara de hal. Au adunat oameni lipsiti de orice urma caracter, cu tulburari psihice sau sexuale si care sunt aplicate pe copiii nostri.

Anonim spunea...

Apel la boicotarea Colegiului Bilingv „George Coșbuc” din București. Scrisoare deschisă adresată părinților

Mai mult de 30 de organizații neguvernamentale au lansat, astăzi, o scrisoare deschisă prin care îndeamnă părinții să evite înscrierea copiilor lor la liceul bilingv „George Coșbuc” din București, iar pe cei care au deja copii la această instituție, să supravegheze atent activitatea școlară.

Motivația apelului la boicot, se menționează în scrisoare, este „un cumul de factori, dintre care cei mai importanți sunt proliferarea promiscuității sexuale și a imoralității”. În liceul Coșbuc se face, de mai mulți ani, propagandă homosexuală fățișă, printr-o „platformă de activism LGBT” (homosexual-lesbian-bisexual-transsexual) care a organizat și „primul Gay Pride (parada „mândriei homosexuale”) dintr-o şcoală publică din România”, cu participarea elevilor. De asemenea, se atrage atenția asupra interpretării, de către profesoare și eleve, a piesei de teatru pornografic „Monoloagele vaginului”, sau asupra cazurilor de corupere de minori și relații sexuale profesor-elev, semnalate în presă.

Scrisoarea, semnată printre altele de Alianța Familiilor din România, Federația Provita, Asociația Dascălilor din România, Asociația pentru Apărarea Familiei și Copilului și Asociația Oamenilor de Afaceri Creștini-ortodocși, are scopul de a determina conducerea liceului, inspectoratul și ministerul să ia măsuri pentru stoparea acestor fenomene alarmante de degradare morală a procesului de învățământ din școlile românești, în general.

„Am decis să facem acest apel, fără precedent în România, constatând că unele din activitățile și situațiile menționate nu numai că nu sunt incidente izolate, ci că se repetă și că primesc sprijin din partea conducerii liceului”, se arată în scrisoarea care a fost remisă și responsabililor locali și ministeriale din învățământ. „Prin promovarea homosexualității și a promiscuității sexuale, li se inoculează elevilor ideea falsă că asemenea comportamente sunt firești și că pot constitui o alternativă viabilă, dacă nu optimă, în parcursul lor către statutul de adult.”

Anonim spunea...

Semnatarii solicită profesorilor „o atitudine morală şi civic responsabilă, căci lucrează cu suflete” și îndeamnă părinții „să evalueze unitățile de învățământ și sub aspectul calității și solidității educației morale pe care elevii o primesc”.

Anonim spunea...

Organizațiile semnatare ale prezentei scrisori-apel îndeamnă public părinții să evite înscrierea copiilor lor la Colegiul Național Bilingv „George Coșbuc” din București.

Suntem nevoiți să răspundem astfel, în calitate de organizații ale societății civile preocupate de situația familiei românești și a educației, părinților alarmați de unele stări de fapt cu care copiii lor se confruntă, în acest liceu.

Motivația apelului la boicot este dată de un cumul de factori, dintre care cei mai importanți sunt legați de proliferarea promiscuității sexuale și a imoralității:

– Propaganda homosexuală fățișă, deja de notorietate, derulată în ultimii 3 ani de unii dintre profesori, prin „platforma de activism LGBT” (ie. – homosexual-lesbian-bisexual-transsexual). Pintre activități se numără și „primul Gay Pride (ie. – parada „mândriei homosexuale” – vezi foto mai jos) dintr-o şcoală publică din România”, cu participarea elevilor, inclusiv din ciclul gimnazial;

– Organizarea și interpretarea piesei de teatru pornografic „Monoloagele vaginului”, având ca actori și spectatori eleve și profesoare (inclusiv fosta directoare, Ilinca Buciu). Cel puțin repetițiile pentru acest „spectacol” s-au derulat în incinta liceului;

– Promiscuitatea sexuală, cazurile de corupere de minori și relații sexuale profesor-elev.

Am decis să facem acest apel, fără precedent în România, constatând că unele din activitățile și situațiile menționate nu numai că nu sunt incidente izolate, ci că se repetă și că primesc sprijin din partea conducerii liceului. Este vorba despre promovarea homosexualității și a promiscuității sexuale. Astfel, li se inoculează elevilor ideea falsă că asemenea comportamente sunt firești și că pot constitui o alternativă viabilă, dacă nu optimă, în parcursul lor către statutul de adult.

Anonim spunea...

Deloc întâmplător, unii dintre profesori desfășoară activitate infracțională sau cel puțin aflată la limita legii și a normelor morale pe care un cadru didactic ar fi firesc să le respecte. Ca exemplu, este cercetată penal pentru delapidare fosta directoare, „actrița” Ilinca Buciu etc. Apreciem că există o legătură directă între decadența morală din liceu și acțiunile ilegale ale unor cadre didactice.

Constatăm răspunsul vag și lipsit de substanță al Inspectoratului Școlar al Municipiului București la solicitarea noastră de a ni se comunica rezultatele anchetei pe care I.S.M.B. a efectuat-o la unitatea de învățământ, în urma reclamațiilor părinților. Suntem, din păcate, nevoiți să îi considerăm pe responsabilii educației românești părtași, cel puțin parțial și tacit, la perpetuarea acestor fenomene grave.

Atragem totodată atenția oficialilor din Ministerul Educației că „activismul LGBT” (ie. – homosexual-lesbian-bisexual-transsexual) este o activitate de propagandă cu finalitate POLITICĂ, mascată prin aparențe culturale. Acesta nu are ca scop, așa cum se afirmă, „respectarea drepturilor omului” sau „toleranța” – termeni utilizați cu scop manipulator – ci fabricarea și impunerea unor drepturi inventate, inexistente în documentele internaționale, și anume „dreptul la căsătorie” și „dreptul la adopție de copii” pentru cuplurile de același sex, precum și incriminarea, după un tipar totalitar, a oricărei forme de critică la adresa acestui comportament. Aceste obiective politice, cu profunde implicații asupra societății, sunt, de altfel, asumate în mod deschis de organizațiile „minorităților sexuale”, care se folosesc de toate pârghiile politice și sociale, inclusiv de elevi, profesori și fonduri publice.

Considerăm că toți părinții responsabili trebuie să evalueze unitățile de învățământ și sub aspectul calității și solidității educației morale pe care elevii o primesc, nu doar prin prisma educației formale, indiferent cât de performante ar fi metoda didactică și dotările. Doar astfel au garanția că, la încheierea ciclului liceal, odată cu majoratul, tânărul își poate asuma un parcurs firesc în viață și o contribuție validă, sănătoasă, la „viața cetății”. Promovarea homosexualității și a promiscuității sexuale ca virtuți nu-i pot face, în acest proces de devenire, decât rău.

Anonim spunea...

În consecință, încurajăm părinții să evite înscrierea la Colegiul Național Bilingv „George Coșbuc” din București a copiilor lor, considerând că procesul educațional tarat din instituția numită le pune acestora în grav pericol dezvoltarea firească – mentală, intelectuală, spirituală și chiar fizică.

Solicităm profesorilor liceului o atitudine morală şi civic responsabilă, căci lucrează cu suflete şi nu exercită o îndeletnicire tehnică, limitată la predarea materiei din programă. Este de datoria dascălilor să protejeze aceste suflete nevinovate şi să refuze ingerinţa propagandei homosexuale promovate de câţiva profesori rău intenţionaţi în Colegiul Coşbuc.

Îndemnăm familiile care au deja copii elevi la acest liceu să vegheze cu atenție activitatea lor școlară, semnalându-ne situațiile ieșite din comun.

Anonim spunea...

Semnează următoarele organizații non-guvernamentale:

Alianța Familiilor din România
Asociația Dascălilor din România
Asociația pentru Apărarea Familiei și Copilului
Federația Organizațiilor Ortodoxe Pro-vita din România (compusă din 13 organizații)
Asociația „Familia Ortodoxă”
Asociaţia Oamenilor de Afaceri Creştini-Ortodocşi
Asociația „Familia și Viața”
Asociația Familiilor Catolice „Vladimir Ghika”
Asociaţia pentru Libertatea Românilor
Asociația „Darul Vieții”
Asociația Provita Media
Liga de Utilitate Publică
Asociația „Rost”
Asociația „Doamna Stanca”
Asociația „Sfântul Grigorie Palama”
Asociaţia Studenţilor Creştin-Ortodocşi Români, filiala Tg. Jiu
Asociaţia Studenţilor Creştin-Ortodocşi Români, filiala Suceava
Liga pentru Identitate Națională
Asociația „Cercul Studențesc Floarea de foc”
Fundaţia „Sfinţii Martiri Brâncoveni”
Asociația „Prologos”
Asociația „Sinaxis 2010”
Asociația „Antimis”
Asociația „Enable”
Asociația „Bunavestire”
Alianța pentru Demnitate Națională
Fundația Creștină „Arsenie Boca”
Asociaţia Umanitară „Neagoe Basarab”
Asociația WorldTeach România
Fundația „Bridge to Europe”
Asociația „Ortodoxia Tinerilor”
Asociația pentru Cultură „Alfa”
Asociația „Basarabii”
Asociaţia Bucovina Profundă, Suceava
Asociaţia Culturală Sfântul Mitropolit Dosoftei
Asociaţia Sfântul Ioan cel Nou, Suceava

Anonim spunea...

Las-o mai moale ca nu-i chiar asa, avem de unde sa ne cumparam mancare in liceu

Anonim spunea...

Când se lasă seara, drogurile și fumatul de iarbă se îmbină cu arta teatrală condusă de fostul elev al dnei. Buciu, Ivănoiu, căruia actuala conducere i-a pus la dispoziție întreaga clădire a liceului de la Sala 16 la sala de sport. Vă trimit o poză cu elevii puși să se masturbeze pe scenă, reciproc, pentru amorul artei teatrale. Să nu credeți că Monoloagele vaginului nu au continuare! Au sub forma monoloagelor penisului elevilor băeți de astă dată sub oblăduirea doamnelor directoare. Pozele sunt autentice!!!

Anonim spunea...

ha? parintii stiu???

Anonim spunea...

Și poza unde e?

Părinte spunea...

Ar trebui pusi profesori de valoare la elgleza, matematica, romana, geografie, sa nu fim nevoiti sa punem meditatii copiilor. Asta e o conditie!

Anonim spunea...

Poate la „engleză”

Anonim spunea...

Iar a cacat-oo Buciu cu gasca ei

Anonim spunea...

Nu tie rusine sa minti asa? Doamna Stoenescu nu isi jigneste niciodata elevii. A ca da note mici cand nu inveti e altceva. Am fost mai mereu in situatie de corigenta la fizica dar pentru ca nu invatam. Materia era si sunt convins ca si este predata bine. Dona Vadim Cristian

Anonim spunea...

Eu ma mir ca ai ramas corigent la fizica. Trebuia sa ramai corigent la română pentru că nu stii sa scrii corect „tie rușine”. Corect este „ti-e rușine”. Chiar, ai terminat liceul și nu stii sa scrii. Nu ti-e rusine?

Anonim spunea...

Nu se consuma decat iarba

Anonim spunea...

Pai si iarba ce o fi Anonimule?

Anonim spunea...

VA ANUNT CA S-A REZOLVAT PROBLEMA FUMATULUI DE TUTUN SI IARBA: CAMERELE DE SUPRAVEGHERE DINSPRE LOCUL DE FUMAT AU FOST ORIENTATE IN ALTA DIRECTIE CA ELEVII SA AIBA INTIMITATE, CE MAMA DRACU, SUNTEM LICEU OPEN MINDED SAU NU SUNTEM???

Anonim spunea...

Este bine sa alegem un liceu fara droguri

Anonim spunea...

Imi pare rau, dar Cosbucu este la next level cu extrascolarele, propaganda homosexuala este cursul basic, acum se merge mult pe trans.

Anonim spunea...

Va distrugeti copiii aici, riscati enorm.

Anonim spunea...

In emisiunea “România, te iubesc!” din data de 24.02.2019, imaginile luate cu camera ascunsa sunt din CNBGC.

Parinte spunea...

Scoala groazei se lauda ca este deschisa la chestii noi, dar nu spune care. Va spunem noi. E deschisa la drogangeala si perversiuni sexuale.

Anonim spunea...

Cine-i nebuna care arunca cu catalogu?

Anonim spunea...

Doamna director a venit la ora la Cristescu sa ne spuna sa nu facem meditatii la istorie. Dar la engleza nu ne-a spus sa nu facem meditatii.

Anonim spunea...

Parca se vede si un politist local langa cancelaria cu bere

Anonim spunea...

La engleză se pot face meditatii fara numar.