Ticăloşie în Colegiul Naţional "George Coşbuc". Profesorul Walther Prager seduce eleva liceului prin promisiuni de casatorie apoi o părăseşte. Eleva se sinucide aruncându-se de la et.10. Walther Prager primeşte calificativ "FOARTE BINE" şi CONTINUITATE PE POST


Dumitru Gabriela eleva moartă din cauza liceului SĂ NU UITĂM!Profesorul Walther Prager, (40 de ani) căsătorit şi cu copil acasă seduce elevele liceului Coşbuc din sector 2, prin promisiuni de casatorie. Eleva DUMITRU GABRIELA se sinucide cănd află că a fost înşelată, aruncându-se de la etajul 10. Directoarea Buciu Ilinca este persoana l-a adus pe Walther Prager în liceu (fiind fost coleg de liceu cu directoarea) ca "om de încredere" în locul fostului profesor de filosofie (care avea defectul de a fi moral şi cu caracter). Artistă în piese erotice şi profesoară, nu se sfieşte să spună replici de genul: "Draga, n-ai vrea tu sa-mi mangai vaginul?"Consiliul de Administraţie i-a acordat continuitate şi calificativ "foarte bine" profesorului criminal!

Cum era Gabriela:

"Dumitru Gabriela a fost o eleva linistita si cu note foarte bune. ea era minora. Ea era vulnerabila, era un copil foarte cuminte, el era adult, era profesor (si chiar al ei), era casatorit si cu responsabilitati (are nevasta si copil)"
Găsisem în Arheologia fraudei acest comentariu
Anonim spunea...
"doamna elena dat fiind ca sunteti o persoana capabila sa demaste nesimtirile din Colegiul George Cosbuc ma gandeam ca poate ati putea sa trageti un semnal de alarma pentru un alt caz marca Buciu. Profesorul de filozofie Wather Prager detine relatii intime si implicit de favoritism cu o eleva- Dumitru Gabrielade la 12 u2. Doamna Ilinca Buciu a fost instiintata despre aceasta problema insa refuza sa ia orice masura."

iar în Şcoala corupţiei sau şcoala în care nu se face educaţie acest comentariu
Anonim spunea... în 20 iunie 2010
"Buciu la angajat in 2009 si ep colegul ei de la clasa diun liceu pe progesorul Walther Prager care acum traieste cu elevele din liceu si nici macar nu se jeneaza sa nu se tina de mana cu ele cand vine sau pleaca desi este casatorit cu copil."
şi altul...
Anonim spunea...
Directoarea de mizerie a fost in sfarsit schimbata. O asa mizerie este greu de gasit. Si-a adus toate scursurile in scoala. Pe calaretul de filosofie Walter Prager, un specimen care se suie pe eleve, dar, dar ... are calificativ "foarte bine". Asa calareala asa calificativ. Se pare ca aceste calificative arata calarelile din scoala. Mai este un calaret batran pe o parasuta de profa.

"Gabriela Dumitru a fost sedusă de când era minoră de către profesorul ei de filosofie Walter Prager (iubitul ei) la Colegiul "George Cosbuc". Domnul profesor Prager i-a promis că o va lua de nevastă ceea ce fata a crezut (dl. profesor are nevastă şi copil). După ce a sedus-o şi folosit-o sexual i-a comunicat că se desparte de ea şi pleacă la Cluj. Fata s-a sinucis. Ruşine celui care a sedus-o deoarece era profesorul ei când ea era încă minoră, el avea nevastă şi copil, iar profesorii din şcoală ştiau de relaţia lor".

Iată şi rezultatul ticăloşiei
(reprodus după "Adevărul"):

Gabriela Dumitru, tânăra în vârstă de 19 ani din Capitală, care s-a sinucis sâmbătă spre duminică noaptea, aruncându-se de la etajul 10, fusese părăsită de profesorul de filosofie din liceu cu care avea o relaţie.
Părinţii fetei şi unii dintre colegii acesteia susţin că tânăra a primit în noaptea în care s-a sinucis un mail în care cadrul didactic, Walther Prager, o anunţa că o părăseşte, fiindcă şi-a găsit o altă iubită.

Relaţia dintre Gabriela Dumitru şi profesorul de filosofie Walther Prager datează încă de pe vremea când tânăra era elevă. Gabriela, o fire interiorizată şi emotivă, aşa cum o caracterizează una dintre colegele sale, Maria, s-a îndrăgostit de profesorul său de filosofie care i-a făcut avansuri.
Profesorul căsătorit îi promitea că o va lua de nevastă

Walther Prager, un bărbat la circa 35 de ani, i-a promis acesteia că se va căsători cu ea. “Au început relaţia din septembrie 2009. Erau destul de distanţi în liceu, ca să nu dea de bănuit. Ea credea că se vor căsători, pentru că el aşa îi promisese. Walther Prager este căsătorit şi are un copil. El îi spunea însă că va divorţa”, a declarat una dintre prietenele fetei. Relaţia dintre profesorul de filosofie şi elevă este o cunoscută chiar şi pentru unii profesori din liceu.
Una dintre profesoarele fetei admite că, la înmormântarea tinerei, foştii elevi discutau despre faptul că fata şi profesorul de filosofie erau împreună. Părinţii tinerei încă nu şi-au revenit din şocul provocat de moartea unicului copil. „După ce el i-a spus că o părăseşte, ea i-a dat mai multe mail-uri şi mesaje în care i-a spus că îşi va lua viaţa. Ultimul mesaj pe care el i l-a trimis ei a fost ‹‹Felicitări pentru viaţă!››. Fata mea îi trimisese mai multe mesaje în care l-a avertizat că se va sinucide. Să-l bată şi pe el Dumnezeu aşa cum m-a bătut pe mine”, a spus mama tinerei, care a izbucnit în lacrimi. Profesorul Prager nu a putut fi contactat până în acest moment.

Fosta directoare a liceului, actriţă în „Monologurile vaginului“

Deşi considerat pe locul 5 în topul celor mai performante licee din Bucureşti, Colegiul Naţional “George Coşbuc” excelează în materie de scandaluri. În urmă cu doi ani, directoarea liceului de la acea dată, Ilinca Buciu, a fost implicată într-un scandal mediatic, după ce a devenit protagonistă în piesa „Monologurile vaginului“ de Eve Ensler.
Potrivit ziarului Cancan, din distribuţie făceau parte şi câteva eleve, iar textul abunda în replici precum “Dragă, n-ai vrea tu să-mi mângâi vaginul?“ sau „Eu am întrebat-o dacă bărbieritul vaginului o să-l opreasca pe el să şi-o mai tragă pe unde poate“.
Cel mai recent scandal de la acest liceu a avut loc în urmă cu circa 3 luni când un elev de clasa a V-a fost lovit cu piciorul în stomac de un coleg şi a ajuns la spital.

Conducerea liceului, Buciu Ilinca, Coţovanu Sorina şi Consiliul de Administraţie l-au apreciat pe Prager cu calificativ "FOARTE BINE" el continuând să fie profesor la Colegiul Coşbuc şi în 2010. În acelaşi timp profesorii merituoşi sunt persecutaţi în Colegiul Coşbuc de către lichele.

O singură concluzie: TICĂLOŞI

16 comentarii:

Anonim spunea...

Reactia lui Walther Prager: http://www.adevarul.ro/locale/bucuresti/Profesorul_acuzat_ca_s-a_iubit_cu_eleva_sinucigasa-_-Numai_vina_judiciara_are_un_caracter_public_0_410359180.html.
Am un comentariu de facut:
Exista si vina juridica aici - nu insa pentru gestul final al fetei. Daca se poate dovedi ca Walther Prager a avut relatii intime cu eleva sa cat timp ea era minora...Cititi noul cod penal din 2009 http://www.dreptonline.ro/legislatie/codul_penal_2009.php, art. 220, alineatele 3 si 4:
"3) Fapta prevazuta in alin.(1) (Raportul sexual, actul sexual oral sau anal, precum si orice alte acte de penetrare vaginala sau anala) comisa de un major cu un minor cu varsta intre 13 si 18 ani, cand majorul a abuzat de autoritatea ori influenta sa asupra victimei, se pedepseste cu inchisoare de la 2 la 7 ani si interzicerea exercitarii unor drepturi.
(4) Fapta prevazuta in alin.(1) - (3) se sanctioneaza cu inchisoarea de la 3 la 10 ani si interzicerea exercitarii unor drepturi atunci cand:
...
b) minorul se afla in ingrijirea, ocrotirea, educarea, paza sau tratamentul faptuitorului;
...
"

Anonim spunea...

Colrgiul Cosbuc a adunat prea multe persoane lipsite de caracter, parveniti, lacomi, şpăgari, mituitori, nesimţite, persoane prost crescute, beţivi, lesbiene, hoţi. Cam asta este "oferta".

Anonim spunea...

Cosbucul este o mare mafie. Totul este sa iasa banu si din piatra seaca.

Anonim spunea...

Colectivul de profesori s-a cam dus dracului in acest templu al coruptiei. Spagaraia este la ordine zilei. Daca nu intri in mafia care trebuie a meditatiilor nu ti se dau note mari oricât ai sti.
Puţini îşi dau silinţa. Unii sunt neamuri proaste, needucaţi care cică fac "educaţie". La engleză se trag cele mai mari chiururi in clusiv Buciu care lipseste pe rupte de la ore.
Ticăloşi este cuvântul cel mai blând pentru acesti taranoi cu ifose.
Este jenant ca se incearca atragerea elevilor pentru libertate (a se citi fumat droguri in spate)

Anonim spunea...

Fara suparare dar sunt oameni josnici si mai pretind ca fac educatie.

Anonim spunea...

Educatie in Romanica=moarte!!

Anonim spunea...

Sunt de-a dreptul nemernici. Inteleg ca profesorul de filosofie isi facea de cap si nimeni nu i-a zis nimic

Anonim spunea...

Jigodii, jigodii, jigodii

Anonim spunea...

La Coşbuc există multe lucruri bune şi multe rele.
Printre lucrurile buna sunt profesorii care îşi fac treaba excepţional cum ar fi Gary, Riegler, Andrei, Preda, Keresztey, s.a. şi profesori care duc de râpă acest liceu, lipsesc mai mult decât elevii, îi manipulează pe elevi şi se folosesc de ei. Un alt lucru rîu este că se lasă elevii să se drogheze după bunul plac, curtea devenind un loc al viciilor ("altfel nu ne mai vin elevi").
Profesorii de valoare nu sunt apreciaţi în schimb mafioţii DA! Petcu care vine beată şi se ţine de calorifer,şpăgarul de Mogoş care nu preda dar ia şpagă din 5 în 5 minute, sunt exemple negative sau Walther Prager care a fost adus de Buciu în locul lui Horia Pătraşcu. Acest Prager a sedus o elevă prin promisiunică o ia de nevastă dar el avea copil şi nevastă. Apoi şi-a bătut joc de ea şi a abandonat-o. Lui Prager i s-a dat CALIFICATIV "FOARTE BINE" !!!! aCESTA ESTE LICEUL gEORGE cOŞBUC!

Anonim spunea...

Am terminat liceul asta la inceputul anilor 2000. Ce vad acum pe blogul asta ma socheaza. nu imi vine sa cred ce se intampla si cum a ajuns liceul, pe parcursul anilor.

marian tutilescu spunea...

APEL CĂTRE LICHELE

de Gabriel Liiceanu

Sunteti putini in mijlocul acestui popr, de vreme ce el s-a putut regasi peste noapte cu o asemenea forta si gratie; si totusi multi, daca ati putut face cu putinta, hrani si cautiona oroarea vreme de 40 de ani. Voua, acestor multi-putini, va adresez urmatoarea chemare:
Lasati o respiratie mai lunga intre ultimul omagiu pe care l-ati scris, intre ultima sedinta in care v-ati exprimat entuziasmul pentru realegerea lui Ceausescu la cel de-al XIV-lea Congres si adeziunea grabita pe care ati venit sa v-o dati in zilele in care timisorenii nu terminasera sa-si ingroape mortii si in care sangele de pe bulevardul Magheru si din Piata Palatului nu se zvantase inca.
Nu mai strangeti o vreme, barbateste, mana colegilor vostri si nu-i mai priviti senini in ochi. Lasati sa se intrevada o urma de sfiala in privirea voastra. Fiti o vreme stingheri.
Nu mai apareti la televiziune.
Nu mai scrieti in ziare.
Nu va mai ridicati glasul decat pentru o scurta cainta, caci altfel il ridicati din nou in miciuna.
Lasati cuvintele sa spuna ceea ce spun; nu mai folositi o vreme vorbele "demnitate", "libertate", "constiinta", "dreptate", "popor". Nu asasinati aceste cuvinte.
Renuntati la alibiuri morale spunandu-va ca ati facut neincetat raul ca sa puteti face din cand in cand binele.
Sa nu va fie frica, ci doar, din cand in cand, o lunga si insuportabila rusine.

Cautati un parinte care si-a pierdut in zilele acestea copilul si cereti-i iertare.

Intrati in noul an meditatitivi. Si aprindeti o lumanare pentru cei morti si pentru voi.
Iar daca veti da curs acestei chemari, veti inceta sa fiti lichele si veti primi recunostinta noastra. Va vom iubi.

30 decembrie 1989

Anonim spunea...

Ticăloşi nenorociţi. Nemernici!!!

Anonim spunea...

Mari nemernici acesti oameni. Lacomi si ticalosi.

Părinte spunea...

Aici multilingvismul se îmbină perfect cu multisexualismul. Hoţi, escroci, homosexuali, lesbiene, dar si bisexuali. Si toate acestea pe seama copiilor nostri.

Părinte spunea...

darandau bogdan

Bunica spunea...

Eu sunt elev la Cosbuc si acest liceu s-a transformat intr-o institutie a promiscuitatii si coruptiei. Conditia de angajare in catedra de engleza este sa fii lesbiana (merge si homosexual). Daca nu corespunzi la acest prim crietriu ti se face vant pe criteriul "o convingem sa plece". In rest Cosbucul a adunat toate parasutele si scursurile din invatamantul bucurestean. Profesorii buni sunt persecutati si inlaturati. Cititi de cazul elevei Dumitru Gabriela care a murit datorita acestei directoare.