Lupte ca-n filme, la Colegiul “George Cosbuc” din Capitala. Un elev ranit

Un elev de clasa a V-a fost lovit cu piciorul in stomac şi în spate la rinichi de un coleg si-a ajuns la spital. Totul a pornit de la o joaca de copii, dar finalul putea fi dramatic.

Bataia dintre cei doi elevi a avut loc la Colegiul “George Cosbuc”, intr-o pauza. Protagonistii sunt doi elevi care au 11 ani .

Totul a pornit initial de la o joaca apoi brusc unul dintre elevi si-a lovit colegul cu genunchiul in stomac. Acesta s-a aparat si l-a lovit cu piciorul in spate. Din pacate, insa, unul dintre elevii de clasa a V-a a ajuns la spital.

Ironia sortii face ca politistii sa fi sustinut o lectie deschisa in fata elevilor pentru prevenirea unor astfel de incidente. Dar copiii nu au fost atenti la sfaturile agentilor.

Din fericire, elevul lovit nu a avut nevoie de spitalizare. Cel mai probabil incidentul va fi discutat in cadrul comisiei profesorilor, iar elevul agresiv se va alege cu nota scazuta la purtare.

4 comentarii:

radiowhisper.com spunea...

Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un e-mail, tot la asculta.whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!

Alexa spunea...

Draga mea sa stii ca NU a fost deloc "o lupta ca in filme". Crede-ma eram acolo. Pur si simplu s-au lovit toata lumea a exagerat. Erau noi veniti la noi in scoala si cam prosti. Asta e tot ce aveam de spus.

elena spunea...

Ziarele exagereaza Alexa, ai dreptate cu "o lupta ca in filme". Totuşi baiatul a ajuns la spital intr-o stare grava.

Anonim spunea...

Vă inselati! In consiliul profesoral nu s-a discutat nimic, toata lumea s-a facut ca ploua, agresorul a primit 10 la purtare, iar victima, parintii acesteia de fapt, au decis sa il mute in alta scoala. Finalul tipic romanesc