Droguri la liceul George Coșbuc din București

Disperat să găsească elevi, liceul bilingv George Coșbuc din București lasă elevii să fumeze în voie, iar în ofertă sunt incluse și drogurile. Anul acesta liceul a plusat și a oferit înghețată gratis pe lângă profesorii dezaxați care seduc elevele.
    Din ciclul „afară este vopsit gardul și în spate leopardul”
     Foto Sergiu Mitrescu colaborator Teenpress


COLEGIUL COSBUC BUCUREȘTI 2019 la Emisiunea România te iubesc (click video) (PRO TV) O SUPRADOZĂ DE INCONŞTIENŢĂ! minutul 3:33


107 comentarii:

Anonim spunea...

Pacat de liceul acesta ca s-a dus pe apa sambetei.

Anonim spunea...

Este un mod total gresit de a intelege educatia. Chiar si elevii care intra normali capata deprinderi care ii vor afecta toata viata pe ei si familiile lor.

Anonim spunea...

Vrei sa dai o sansa copilului tau sa devina drogat si dezaxat sexual, Colegiul Coșbuc te asteapta.

Anonim spunea...

Pai cam aceasta este „oferta” liceului: veniti aici ca va lasam sa fumati si sa va drogati cum nu va lasa in alte scoli, noi suntem liceu open-minded arde-v-ar focul de nenorociti criminali.

Anonim spunea...

Propaganda ghei, mizeria, tigarile si drogurile nu mai atrag elevii si parintii

Anonim spunea...

Ștoenescu de fizica este punctul de atractie al liceului: ii jigneste pe elevi, ii face prosti, ii umileste,

Anonim spunea...

Profesorii de valoare sunt alungati din liceu, Stoenescu este mentinuta desi este pensionata de multi ani. La clasa mea din 31 de elevi, 30 au cerut sa nu o mai aiba profesoara. Pacat de liceu.

Anonim spunea...

Distrugerea și destabilizarea învățământului românesc nu este un lucru întâmplător. Asta s-a dorit de la bun început, încă de la așa-zisa revoluție s-a dorit distrugerea sistematică a industriei, economiei, sistemului de sănătate și a sistemului de învățământ în România, pentru că toate aceste lucruri fac ca această țară și locuitorii săi (aia care vor mai rămâne) mai ușor de controlat.
Dacă vrei să distrugi o țară, atunci ucide-i sistemul de învățământ. Cum? O populație cu o educație slabă va vedea prea târziu ce i se plănuiește de către o clasă politică ce este coruptă și trădătoare de țară până în măduva oaselor, o clasă politică ce este aservită și vândută ocultei mondiale și intereselor străine de această țară numită România.
O populație cu o educație slabă nu va avea un nivel bun de pregătire și de instruire și astfel nu va putea ocupa decât funcții și poziții în pătura de jos a societății (neoficial vor deveni sclavi în societate, din cauza slabei lor pregătiri și instruiri intelectuale și profesionale).
Un popor cu un sistem de învățământ slab nu va avea capacitatea de a se maturiza politic și a putea distinge dintre ideologiile și programele politice bune și cele rele pentru viitorul și destinul țării lor. După cum au spus unele voci în România, dacă am interzice celor care au sub opt clase să voteze anumite partide din România ar trebui desființate.
Dacă nu se face cu adevărat o reformă solidă în învățământul românesc viitoarele generații de români vor fi unele de ignoranți și de tineri prost pregătiți și instruiți ce vor constitui doar mână de muncă ieftină pentru țările din vestul Europei. Oare nu asta s-a gândit de la bun început? Să-i forțăm pe români să-și distrugă singuri industria, economia, agricultura și sistemele de sănătate și învățământ? Și când au găsit și vulnerabilitatea constituită de clasa politică din România, coruptă și trădătoare, și-au desăvârșit aceste planuri.

Anonim spunea...

Scoala este condusa de fapt de catre foasta directoare, Ilinca Buciu, perversa sexual care a pus in scena cu elevele ei depravate piesa "Monoloagele vaginului", a jefuit scoala de arata ca o janghina, mai rau ca un grup scolar, a creat o atmosfera asa-zis open minded in care elevii se pot droga liber in curtea din spate langa sala de sport, tigarile cu hasis ("iarba") fiind ceva obisnuit. Plus propaganda pentru perversiunile sexuale. Orele nefacute (mai ales la engleza) sunt ceva obisnuit. Chioscul din scoala s-a desfiintat.

Anonim spunea...

Am uitat sa spun, pauzele sunt de 5 min.

Anonim spunea...

Cu cat o sa avem mai multi profesori ca Stoenescu cu atat mai repede se va duce dracului liceul Cosbuc.

Anonim spunea...

Cu cat o sa avem mai multi profesori ca Stoenescu cu atat mai repede se va duce dracului liceul Cosbuc.

Anonim spunea...

Bufetul scolii a fost desfiintat si nu ai voie sa iesi din scoala. Pauzele sunt de 5 minute asa ca oricum risti sa te alegi cu absenta.

Anonim spunea...

Bufetul scolii a fost desfiintat si nu ai voie sa iesi din scoala. Pauzele sunt de 5 minute asa ca oricum risti sa te alegi cu absenta.

Anonim spunea...

Trebuie adus de urgenta Walther Prager inapoi sa refaca imaginea liceului.

Anonim spunea...

Nemernici, nemernici, nemernici.

Anonim spunea...

La orele de engleza baietii sunt imbracati in fete, iar fetele in baieti. Pe unul l-au legat de grilaj imbract in femeie ca experiment sado-mado al profesoarei de engleza. Va trimit poze in acest sens.

Anonim spunea...

"Afara-i vopsit gardul, inauntru-i leopardu"

Anonim spunea...

Pe pagina Facebook a liceului Cosbuc, "George Cosbuc" Bilingual High, intretinuta de o profesoara din liceu se promoveaza printre elevii colegiului, „sexul nonbinar„.
Alex Pițirigă
6 Iulie
Hello Coșbuc peeps. M-a rugat Roxana să pun și aici ce am scris recent la un status.

Some thoughts about non-binary genders.

Genderfluid isn't always a combination of male and female, sometimes it's a combination of other things (mine used to switch between fem and neutral). Or male, female and something else.

Not being a binary gender doesn't necessarily mean you have no gender. Non-binary can mean many things (it can be an umbrella term or a separate identity - I use it as its own thing). And there are plenty of people who experience their gender as something else. That still counts as a gender.

Yes there are plenty of nb genders that are combinations of the binary ones or related to them. Not all, however, and the options aren't only no gender, male and female combo, or man or woman.

Eu cred ca tot mai multi parinti vor alege Cosbucul pentru „sexul nonbinar” nebunilor.

Anonim spunea...

„Raluca Manole Citind conversatia aceasta, am descoperit mentalitatea unor oameni care se vor a fi mentori pentru altii mai tineri, in aceasta "Minunata lume noua". Mi-am zis suparata "ce tampenie". Si sincer sper sa nu fiti cei dominanti in tot liceul in care avem parte de atata pseudo-invatatura. Pentru ca, sa fim seriosi, cand v-ati predat voi materia fara sa fiti deranajati "din senin" de cauze sau probleme personale? Dar aveti timp de lessons pe internet! Le-ati face si in clasa, dar ce pacat ca aia mai inapoiati din liceu sunt majoritari, nu? Ca de obicei, un Cosbuc care promite educatie dar dezamageste prin profesorii neinspirat alesi.”

Anonim spunea...

De ce consiliul de administratie tolereaza aceste stari de lucruri?? Ministerul trebuie sa ia masuri urgente, iar noi parintii sa reclamam aceste practici.

Anonim spunea...

Si eu sunt de acord ca Walther Prager poate readuce prestigiul liceului daca mai este lasat sa seduca si alte eleve, altfel nu.

Anonim spunea...

Stoenescu, cea care jigneste elevi, ii face prosti si tampi, a aparut si anul acesta in scoala, tot ca pensionara de 8 ani, dar a inceput activitatea la Cosbuc, in 2018-2019, cu un sejur in Elvetia. Evident ca in condica se va musamaliza, dar elevii vor castiga fiind scutiti de jigniri.

Anonim spunea...

Cîrlan la primul ei consiliu de directoare a spus ca nu e sarcina profesorilor sa vada ce fac elevii in curtea din spate (adica sa-i deranjeze de la fumat iarba). Vlădescu, doamna securist urla în Consiliul Profesoral ca ea are lucruri mai importante de facut decat sa se duca la locul de fumat pentru elevi ca profesor de serviciu. Mai si tipa proasta, nu stia ca este inregistrata audio-video.

Anonim spunea...

Este vorba de Vladescu, diriginta elevei Dumitru Gabriela care s-a sinucis dupa ce colegul doamnei Vladescu, Walther Prager a sedus-o si i-a promis ca o ia de nevasta ca sa profite de ea desi era casatorit. Doamna Vladescu stia de asta si vedea ca pleaca si vin de mana si tot asa, „nu stia ce sa faca”, „da ma, mi-au zis elevele mele, da ce sa fac?”. Acum eleva este in mormant, iar fata de securist zburda in voie.

Anonim spunea...

Si nu o mai lasati pe Cristescu sa se afiseze in plimbari prin tot orasul. Elevii au de dat bacu la istorie si ea se rasfata in concedii „medicale”. Nu a facut nicio ora de istorie de 2 saptamani.

Anonim spunea...

Deci sunteti pe val, dar puteti fi si mai sus, mult mai sus. Totul este sa va reluati rolurile din „Monoloagele vaginului” alaturi de artista poporului, Buciu Ilinca. Artista emerita!

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Anonim spunea...

Ce se intampla in acest liceu? Inspectoratul trebuie informat de urgenta.

Anonim spunea...

Cu cat liceul va avea mai multi profesori precum Stoenescu sau Cristescu cu atat mai mult va fi cautat de parinti si elevi

Anonim spunea...

Nebunilor, voi vreti sa trageti elevii cu sexul și drogurile?

Anonim spunea...

Poate „sa atrageti elevii” ai vrut sa spui.

Anonim spunea...

Cu sexul nonbinar

Anonim spunea...

Acest liceu a decazut intr-un hal fara de hal. Au adunat oameni lipsiti de orice urma caracter, cu tulburari psihice sau sexuale si care sunt aplicate pe copiii nostri.

Anonim spunea...

Apel la boicotarea Colegiului Bilingv „George Coșbuc” din București. Scrisoare deschisă adresată părinților

Mai mult de 30 de organizații neguvernamentale au lansat, astăzi, o scrisoare deschisă prin care îndeamnă părinții să evite înscrierea copiilor lor la liceul bilingv „George Coșbuc” din București, iar pe cei care au deja copii la această instituție, să supravegheze atent activitatea școlară.

Motivația apelului la boicot, se menționează în scrisoare, este „un cumul de factori, dintre care cei mai importanți sunt proliferarea promiscuității sexuale și a imoralității”. În liceul Coșbuc se face, de mai mulți ani, propagandă homosexuală fățișă, printr-o „platformă de activism LGBT” (homosexual-lesbian-bisexual-transsexual) care a organizat și „primul Gay Pride (parada „mândriei homosexuale”) dintr-o şcoală publică din România”, cu participarea elevilor. De asemenea, se atrage atenția asupra interpretării, de către profesoare și eleve, a piesei de teatru pornografic „Monoloagele vaginului”, sau asupra cazurilor de corupere de minori și relații sexuale profesor-elev, semnalate în presă.

Scrisoarea, semnată printre altele de Alianța Familiilor din România, Federația Provita, Asociația Dascălilor din România, Asociația pentru Apărarea Familiei și Copilului și Asociația Oamenilor de Afaceri Creștini-ortodocși, are scopul de a determina conducerea liceului, inspectoratul și ministerul să ia măsuri pentru stoparea acestor fenomene alarmante de degradare morală a procesului de învățământ din școlile românești, în general.

„Am decis să facem acest apel, fără precedent în România, constatând că unele din activitățile și situațiile menționate nu numai că nu sunt incidente izolate, ci că se repetă și că primesc sprijin din partea conducerii liceului”, se arată în scrisoarea care a fost remisă și responsabililor locali și ministeriale din învățământ. „Prin promovarea homosexualității și a promiscuității sexuale, li se inoculează elevilor ideea falsă că asemenea comportamente sunt firești și că pot constitui o alternativă viabilă, dacă nu optimă, în parcursul lor către statutul de adult.”

Anonim spunea...

Semnatarii solicită profesorilor „o atitudine morală şi civic responsabilă, căci lucrează cu suflete” și îndeamnă părinții „să evalueze unitățile de învățământ și sub aspectul calității și solidității educației morale pe care elevii o primesc”.

Anonim spunea...

Organizațiile semnatare ale prezentei scrisori-apel îndeamnă public părinții să evite înscrierea copiilor lor la Colegiul Național Bilingv „George Coșbuc” din București.

Suntem nevoiți să răspundem astfel, în calitate de organizații ale societății civile preocupate de situația familiei românești și a educației, părinților alarmați de unele stări de fapt cu care copiii lor se confruntă, în acest liceu.

Motivația apelului la boicot este dată de un cumul de factori, dintre care cei mai importanți sunt legați de proliferarea promiscuității sexuale și a imoralității:

– Propaganda homosexuală fățișă, deja de notorietate, derulată în ultimii 3 ani de unii dintre profesori, prin „platforma de activism LGBT” (ie. – homosexual-lesbian-bisexual-transsexual). Pintre activități se numără și „primul Gay Pride (ie. – parada „mândriei homosexuale” – vezi foto mai jos) dintr-o şcoală publică din România”, cu participarea elevilor, inclusiv din ciclul gimnazial;

– Organizarea și interpretarea piesei de teatru pornografic „Monoloagele vaginului”, având ca actori și spectatori eleve și profesoare (inclusiv fosta directoare, Ilinca Buciu). Cel puțin repetițiile pentru acest „spectacol” s-au derulat în incinta liceului;

– Promiscuitatea sexuală, cazurile de corupere de minori și relații sexuale profesor-elev.

Am decis să facem acest apel, fără precedent în România, constatând că unele din activitățile și situațiile menționate nu numai că nu sunt incidente izolate, ci că se repetă și că primesc sprijin din partea conducerii liceului. Este vorba despre promovarea homosexualității și a promiscuității sexuale. Astfel, li se inoculează elevilor ideea falsă că asemenea comportamente sunt firești și că pot constitui o alternativă viabilă, dacă nu optimă, în parcursul lor către statutul de adult.

Anonim spunea...

Deloc întâmplător, unii dintre profesori desfășoară activitate infracțională sau cel puțin aflată la limita legii și a normelor morale pe care un cadru didactic ar fi firesc să le respecte. Ca exemplu, este cercetată penal pentru delapidare fosta directoare, „actrița” Ilinca Buciu etc. Apreciem că există o legătură directă între decadența morală din liceu și acțiunile ilegale ale unor cadre didactice.

Constatăm răspunsul vag și lipsit de substanță al Inspectoratului Școlar al Municipiului București la solicitarea noastră de a ni se comunica rezultatele anchetei pe care I.S.M.B. a efectuat-o la unitatea de învățământ, în urma reclamațiilor părinților. Suntem, din păcate, nevoiți să îi considerăm pe responsabilii educației românești părtași, cel puțin parțial și tacit, la perpetuarea acestor fenomene grave.

Atragem totodată atenția oficialilor din Ministerul Educației că „activismul LGBT” (ie. – homosexual-lesbian-bisexual-transsexual) este o activitate de propagandă cu finalitate POLITICĂ, mascată prin aparențe culturale. Acesta nu are ca scop, așa cum se afirmă, „respectarea drepturilor omului” sau „toleranța” – termeni utilizați cu scop manipulator – ci fabricarea și impunerea unor drepturi inventate, inexistente în documentele internaționale, și anume „dreptul la căsătorie” și „dreptul la adopție de copii” pentru cuplurile de același sex, precum și incriminarea, după un tipar totalitar, a oricărei forme de critică la adresa acestui comportament. Aceste obiective politice, cu profunde implicații asupra societății, sunt, de altfel, asumate în mod deschis de organizațiile „minorităților sexuale”, care se folosesc de toate pârghiile politice și sociale, inclusiv de elevi, profesori și fonduri publice.

Considerăm că toți părinții responsabili trebuie să evalueze unitățile de învățământ și sub aspectul calității și solidității educației morale pe care elevii o primesc, nu doar prin prisma educației formale, indiferent cât de performante ar fi metoda didactică și dotările. Doar astfel au garanția că, la încheierea ciclului liceal, odată cu majoratul, tânărul își poate asuma un parcurs firesc în viață și o contribuție validă, sănătoasă, la „viața cetății”. Promovarea homosexualității și a promiscuității sexuale ca virtuți nu-i pot face, în acest proces de devenire, decât rău.

Anonim spunea...

În consecință, încurajăm părinții să evite înscrierea la Colegiul Național Bilingv „George Coșbuc” din București a copiilor lor, considerând că procesul educațional tarat din instituția numită le pune acestora în grav pericol dezvoltarea firească – mentală, intelectuală, spirituală și chiar fizică.

Solicităm profesorilor liceului o atitudine morală şi civic responsabilă, căci lucrează cu suflete şi nu exercită o îndeletnicire tehnică, limitată la predarea materiei din programă. Este de datoria dascălilor să protejeze aceste suflete nevinovate şi să refuze ingerinţa propagandei homosexuale promovate de câţiva profesori rău intenţionaţi în Colegiul Coşbuc.

Îndemnăm familiile care au deja copii elevi la acest liceu să vegheze cu atenție activitatea lor școlară, semnalându-ne situațiile ieșite din comun.

Anonim spunea...

Semnează următoarele organizații non-guvernamentale:

Alianța Familiilor din România
Asociația Dascălilor din România
Asociația pentru Apărarea Familiei și Copilului
Federația Organizațiilor Ortodoxe Pro-vita din România (compusă din 13 organizații)
Asociația „Familia Ortodoxă”
Asociaţia Oamenilor de Afaceri Creştini-Ortodocşi
Asociația „Familia și Viața”
Asociația Familiilor Catolice „Vladimir Ghika”
Asociaţia pentru Libertatea Românilor
Asociația „Darul Vieții”
Asociația Provita Media
Liga de Utilitate Publică
Asociația „Rost”
Asociația „Doamna Stanca”
Asociația „Sfântul Grigorie Palama”
Asociaţia Studenţilor Creştin-Ortodocşi Români, filiala Tg. Jiu
Asociaţia Studenţilor Creştin-Ortodocşi Români, filiala Suceava
Liga pentru Identitate Națională
Asociația „Cercul Studențesc Floarea de foc”
Fundaţia „Sfinţii Martiri Brâncoveni”
Asociația „Prologos”
Asociația „Sinaxis 2010”
Asociația „Antimis”
Asociația „Enable”
Asociația „Bunavestire”
Alianța pentru Demnitate Națională
Fundația Creștină „Arsenie Boca”
Asociaţia Umanitară „Neagoe Basarab”
Asociația WorldTeach România
Fundația „Bridge to Europe”
Asociația „Ortodoxia Tinerilor”
Asociația pentru Cultură „Alfa”
Asociația „Basarabii”
Asociaţia Bucovina Profundă, Suceava
Asociaţia Culturală Sfântul Mitropolit Dosoftei
Asociaţia Sfântul Ioan cel Nou, Suceava

Anonim spunea...

Las-o mai moale ca nu-i chiar asa, avem de unde sa ne cumparam mancare in liceu

Anonim spunea...

Când se lasă seara, drogurile și fumatul de iarbă se îmbină cu arta teatrală condusă de fostul elev al dnei. Buciu, Ivănoiu, căruia actuala conducere i-a pus la dispoziție întreaga clădire a liceului de la Sala 16 la sala de sport. Vă trimit o poză cu elevii puși să se masturbeze pe scenă, reciproc, pentru amorul artei teatrale. Să nu credeți că Monoloagele vaginului nu au continuare! Au sub forma monoloagelor penisului elevilor băeți de astă dată sub oblăduirea doamnelor directoare. Pozele sunt autentice!!!

Anonim spunea...

ha? parintii stiu???

Anonim spunea...

Și poza unde e?

Părinte spunea...

Ar trebui pusi profesori de valoare la elgleza, matematica, romana, geografie, sa nu fim nevoiti sa punem meditatii copiilor. Asta e o conditie!

Anonim spunea...

Poate la „engleză”

Anonim spunea...

Iar a cacat-oo Buciu cu gasca ei

Anonim spunea...

Nu tie rusine sa minti asa? Doamna Stoenescu nu isi jigneste niciodata elevii. A ca da note mici cand nu inveti e altceva. Am fost mai mereu in situatie de corigenta la fizica dar pentru ca nu invatam. Materia era si sunt convins ca si este predata bine. Dona Vadim Cristian

Anonim spunea...

Eu ma mir ca ai ramas corigent la fizica. Trebuia sa ramai corigent la română pentru că nu stii sa scrii corect „tie rușine”. Corect este „ti-e rușine”. Chiar, ai terminat liceul și nu stii sa scrii. Nu ti-e rusine?

Anonim spunea...

Nu se consuma decat iarba

Anonim spunea...

Pai si iarba ce o fi Anonimule?

Anonim spunea...

VA ANUNT CA S-A REZOLVAT PROBLEMA FUMATULUI DE TUTUN SI IARBA: CAMERELE DE SUPRAVEGHERE DINSPRE LOCUL DE FUMAT AU FOST ORIENTATE IN ALTA DIRECTIE CA ELEVII SA AIBA INTIMITATE, CE MAMA DRACU, SUNTEM LICEU OPEN MINDED SAU NU SUNTEM???

Anonim spunea...

Este bine sa alegem un liceu fara droguri

Anonim spunea...

Imi pare rau, dar Cosbucu este la next level cu extrascolarele, propaganda homosexuala este cursul basic, acum se merge mult pe trans.

Anonim spunea...

Va distrugeti copiii aici, riscati enorm.

Anonim spunea...

In emisiunea “România, te iubesc!” din data de 24.02.2019, imaginile luate cu camera ascunsa sunt din CNBGC.

Parinte spunea...

Scoala groazei se lauda ca este deschisa la chestii noi, dar nu spune care. Va spunem noi. E deschisa la drogangeala si perversiuni sexuale.

Anonim spunea...

Cine-i nebuna care arunca cu catalogu?

Anonim spunea...

Doamna director a venit la ora la Cristescu sa ne spuna sa nu facem meditatii la istorie. Dar la engleza nu ne-a spus sa nu facem meditatii.

Anonim spunea...

Parca se vede si un politist local langa cancelaria cu bere

Anonim spunea...

La engleză se pot face meditatii fara numar.

Anonim spunea...

Liceu de mizerie si scandaluri. nu stiu cum se poate tolera asa ceva.

Anonim spunea...

fEREASCA dUMNEZEU UNDE S-A AJUNS!

Anonim spunea...

Roxana dragă, mai ușor cu pianul pe scări!

Anonim spunea...

Aveti grija la ce scoala va dati copiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anonim spunea...

"Eu sunt elev la Cosbuc si acest liceu s-a transformat intr-o institutie a promiscuitatii si coruptiei. Conditia de angajare in catedra de engleza este sa fii lesbiana (merge si homosexual). Daca nu corespunzi la acest prim crietriu ti se face vant pe criteriul "o convingem sa plece". In rest Cosbucul a adunat toate parasutele si scursurile din invatamantul bucurestean. Profesorii buni sunt persecutati si inlaturati. Cititi de cazul elevei Dumitru Gabriela care a murit datorita acestei directoare." (Bunica) "Aici multilingvismul se îmbină perfect cu multisexualismul. Hoţi, escroci, homosexuali, lesbiene, dar si bisexuali. Si toate acestea pe seama copiilor nostri." (Părinte) "In timp ce profesorul Riegler era anchetat si sanctionat pe nedrept, nenorocitul de Walther Prager seducea elevele carora ;le preda lectii de morala. Aş vrea să ştiu şi eu unde este Gunoiul de ioana nanu, sluga perfidă a directoarei Buciu care l-a găsit vinovat pe Riegler deşi era nevinovat. A se vedea hotararea judecatoaresca prin care liceul a platit despagubiri de 19 milioane. Ticăloşi şi criminali!" (Sindicatul Tinerilor Profesori) "La Coşbuc există multe lucruri bune şi multe rele. Printre lucrurile buna sunt profesorii care îşi fac treaba excepţional cum ar fi Gary, Riegler, Andrei, Preda, Keresztey s.a. - respectiv profesori care duc de râpă acest liceu, lipsesc mai mult decât elevii, îi manipulează pe elevi şi se folosesc de ei. Un alt lucru rău este că elevii sunt lăsaţi să se drogheze după bunul plac, curtea devenind un loc al viciilor ("...altfel nu ne mai vin elevi"). Profesorii de valoare nu sunt apreciaţi în schimb mafioţii DA! Petcu care vine beată şi se ţine de calorifer, şpăgarul de Mogoş care nu preda dar ia şpagă din 5 în 5 minute, sunt exemple negative sau Walther Prager care a fost adus de directoarea Buciu în locul lui Horia Pătraşcu. Acest Prager a sedus o elevă prin promisiuni că o ia de nevastă dar el avea copil şi nevastă. Apoi şi-a bătut joc de ea şi a abandonat-o. Lui Prager i s-a dat calificativul "Foarte Bine" !!!! ACESTA ESTE LICEUL GEORGE COŞBUC!" (Anonim)

Citeste mai mult: adev.ro/pbdjd9

Anonim spunea...

Am dat examen de schimbare de profil ca sa intru in acest liceu si pot spune ca a fost un haos total ,cei din alte licee si fara relatii erau tratati prost ,iar fata de cei din liceu care puteau sa copieze ,cei care nu prea stiau care e treaba erau inspaimantati de celebra profesoara de geografie,o janghina de femeie ,o scorpie in tot sensul cuvantului. Povestea continua cu faptul ca nu am putut nici macar sa trec de prima proba ,adica de geografie (desi invatasem cu 6 luni inainte materia) pentru ca ni s-au dat complet alte subiecte ,insa am scris ce imi cerea femeia,dar in zadar,am meritat doar punctul din oficiu. Am incercat sa fac ceva impreuna cu parintii mei,insa in momentul in care am vorbit cu directoarea adjuncta a liceului si minunea liceului cu dinti de vampir,ni s-a spus citez : "De ce ati venit daca nu va convine,plecati acolo de unde ati venit "

Anonim spunea...

Ai pierdut oportunitatea de a deveni dependent/ă de droguri, de a fuma marihuana și de a fi deschis/ă către alcool și persversiuni sexuale.

Părinte spunea...

Saptamăna trecută s-a mai sinucis o elevă din Colegiul „Cosbuc”, la clasa a X-a real.

Anonim spunea...

Pai acest liceu ofera numai oportunitati

Anonim spunea...

Watch out!!! Aceast liceu este o miserie invelita in ambalaj. Ai grija unde iti lasi copilul!

Roza Arsene spunea...

Buna ziua,
Am citit comentariile pline de venin care apar pe acest blog. Se reiau aceleasi subiecte dupa ani si ani .
Fata mea a fost la Cosbuc si intradevar este open mind, dar nu in sensul rau, are o personalitate dezvoltata, nu fumeaza, nu se drogheaza.
In toate liceele se fumeaza, de drogheaza copiii cu stirea sau fara a profesilor, merg la pacanele.
Fata care s-a sinucis oare nu a avut parinti care sa o ghideze ca are o relatie nociva? Daca profesorul e nebun, de ce nu s-au implicat parintii... Nu trebuie sa dam vina pe nimeni. Era minora, clar profesorul are o vina, dar oare daca ascultam si varianta lui oare nu era o obsesie a fetei? Faptul ca s-a sinucis arata o labilitate psihica.
Daca ar fi toti copiii asa depravati asa cum ne sunt prezentati in aceste articole, atunci cum de au note bune si rezultate la facultati? Cum de ramane un liceu de top?
Prea multa rautate imprastiati.
Si numai anonimi? Nimeni nu are curajul sa isi spuna numele? Doar sa improaste venin?

Anonim spunea...

Părinții își trimit copiii la școală crezând că sunt pe mâini bune, însă aici învață să se drogheze, sunt supuși la perversiuni sexuale chiar de către profesori. Apoi își culeg copilul mort din fața casei după ce aruncat pe geam. Ultimul caz acum 1 luna.

Anonim spunea...

Părinții își trimit copiii la școală crezând că sunt pe mâini bune, însă aici învață să se drogheze, sunt supuși la perversiuni sexuale chiar de către profesori. Apoi își culeg copilul mort din fața casei după ce aruncat pe geam. Ultimul caz acum 1 luna.

Anonim spunea...

Încă o elevă din Coșbuc s-a sinucis luna trecută. Interesați-vă!

Anonim spunea...

Bere, droguri, moarte, alcool, tigări, promiscuitate de toate ofera liceul acesta

Anonim spunea...

Roza, invata si tu sa scrii corect: „intradevar” se scrie cu cratima „intr-adevar”, altfel esti vai de capul tau

Anonim spunea...

La Cosbuc drogurile sunt suplimente alimentare

Anonim spunea...

Ce de oportunitati! Locul I la oportunitati. Locuri pentru drogalai!

Anonim spunea...

Asta se numeste educatie incluziva: droguri, tigari, tutun, alcool, perversiuni, hotie, hateri, labagii, curve, are de toate.

Anonim spunea...

Păi și pedophilia lui Prager?

Anonim spunea...

Ce spune conducerea: „Nu am primit nicio dovadă din partea cadrului didactic care să susțină
acuzațiile făcute în mod public”. Niste jeguri care se fac ca nu vad, ca nu aud. Scursuri criminale made in Caracal

Anonim spunea...

Scoala este condusa de fapt de fosta directoare Buciu, vedeta care a implicat elevele in piesa Monoloagele vaginului. Actuala directoare Ivanus stie bine si de consumul de droguri si de fumat si alcool si de deviatiile sexuale facute în cadrul scolii cu elevi si eleve.

Anonim spunea...

Inconstienti nu sunt elevii, ci parintii si profesori care incurajeaza tacit aceste practici. Apoi ne miram ca in cazul Alexandrei de la Caracal ca si cand nu se stia.

Anonim spunea...

Acum elevii sunt lasati iasa sa fumeze ce vor ei pe bulevard la Forneti la Mihai Viteazul. Coruptia porneste de la profesori si directori.

Anonim spunea...

Sa iti fie rusine, Dona Vadim Cristian, pentru comentariile atle mincinoase pe care le-ai scris despre Stoenescu. Nenorocita aia numai profesoara nu poate fi numita, injura si jigneste fara niciun fel de masura. Si tu, strambule, ar trebui sa stii asta !

Sa iti fie rusine si de faptul ca ai ajuns in clasa a XII a, ai absolvit unul dintre primele 5 licee ale capitalei, dar nu stii sa te exprimi corect in scris in limba romana. Sa iti fie rusine, hahalero!!! Te-a decorat in ultima zi de liceu miss Parvu cu toate meritele de parca cine stie ce mare valoare "de la care toti am avut ceva de invatat" ai fi fost.... si tu esti un lesinat. Te dai baiat si esti un stricat.

Anonim spunea...

Stoenescu este tinuta de directiune sa predea chiar si la 70 de ani din interese meschine in conditiile in care nu doar jigneste elevii si colegii, dar insulta si arunca cu obiecte in ei. A devenit ceva obisnuit sa numeasca elevii "idioti", "cretini" si sa le prezica faptul ca sunt niste nimicuri de care nu se va alege nimic bun. O educatie perfecta pentru directoarea Ivanus care o sustine la orele de fizica desi a iesit la pensie de mult. Evident ca profesorii de valoare nu au loc in cacatul acesta de asa-zis luceu Cosbuc.

Anonim spunea...

Tot timpul ne umileste si ne spune ca fata ei este desteapta in timp ce noi suntem niste prosti

Anonim spunea...

Cazul Stoenescu nu e singular. Atata timp cat Buciu conduce scoala din umbra, Buciu face angajarile, criteriile ei au fost totdeauna oamenii cat mai slugarnici si incompetenti. De ce? Pentru ei pot fi manevrati cum vrea perversa sexual.

Anonim spunea...

Cazul Stoenescu nu e singular. Atata timp cat Buciu conduce scoala din umbra, Buciu face angajarile, criteriile ei au fost totdeauna oamenii cat mai slugarnici si incompetenti. De ce? Pentru ei pot fi manevrati cum vrea perversa sexual.

Anonim spunea...

Cazul Stoenescu nu e singular. Atata timp cat Buciu conduce scoala din umbra, Buciu face angajarile, criteriile ei au fost totdeauna oamenii cat mai slugarnici si incompetenti. De ce? Pentru ei pot fi manevrati cum vrea perversa sexual.

Anonim spunea...

#faralabaincosbuc

Anonim spunea...

In fiecare pauza elevii sunt lasati sa iasa pe bulevard sa fumeze. Este prea multa coruptie in acest liceu.

Anonim spunea...

Ieri am facut cu doamna Olivia Neville, nativa noastra din Cosbuc, lectia „când este bine să începem educația transgender? La 5 ani sau la 8 ani?

Anonim spunea...

Liceul acesta este putred de coruptie, scoala de pedofilie,

Anonim spunea...

Si de droguri. In pauza agentul de paza are dispozitie de la directiune sa-i lase afara 30-40 sa fumeze pe bulevard.

Anonim spunea...

Ce răi oameni și aștia de la PRO TV să vina să filmeze coșbucienii cum se droghează în direct la școală

Anonim spunea...

Actrita vaginala, Buciu Ilinca, se prezinta drept coordonatoare a consiliului elevilor, o alegere perversa a directoarei Ivanus care iubeste liceul precum a iubit Birchall PSD.

Anonim spunea...

Actrita vaginala, Buciu Ilinca, se prezinta drept coordonatoare a consiliului elevilor, o alegere perversa a directoarei Ivanus care iubeste liceul precum a iubit Birchall PSD.

Anonim spunea...

Actrita vaginala, Buciu Ilinca, se prezinta drept coordonatoare a consiliului elevilor, o alegere perversa a directoarei Ivanus care iubeste liceul precum a iubit Birchall PSD.

Anonim spunea...

Actrita vaginala, Buciu Ilinca, se prezinta drept coordonatoare a consiliului elevilor, o alegere perversa a directoarei Ivanus care iubeste liceul precum a iubit Birchall PSD.

Anonim spunea...

Actrita vaginala, Buciu Ilinca, se prezinta drept coordonatoare a consiliului elevilor, o alegere perversa a directoarei Ivanus care iubeste liceul precum a iubit Birchall PSD.

Anonim spunea...

dna. Stoe de fizică, spaima acestui liceu, este mentinuta pe post la 70 de ani desi insulta elevii, ii face prosti si idioti. Cand se vor lua masuri?

Anonim spunea...

Dragnea e mic copil pe lângă ea la angajari!

Anonim spunea...

Foarte coruptă conducerea de la Coșbuc: la intrarea profesorilor bodyguarzii sunt instruiți sa nu permita iesirea elevilor in pauze să fumeze, deci la intrarea profesorilor din Mihai Vitezul, dar la intrarea elevilor bodyguarzii sunt instruiți să-i lase pe elevi să iasă în pauza de țigară. Daca vine cineva să verifice, conducerea se folosește de directiva scrisă dată bodyguarzilor de la intrarea profesorilor, ingenios, vina trebuie să cadă pe bodyguarzi. In rest mesajul pentru elevi este Coșbuc-liceu incluziv și open-minded cu drogul, alcoolul și tutunul, și orice perversiune sexuală, iar pentru părinți mesajul este Coșbucul respectă legea. Genial!

Anonim spunea...

UN MARE LIKE!

Anonim spunea...

Miss Ivanus nu are gandirea unei feministe, ci a unui mascul, a lui Buciu