Părinţii acuză frauda la admiterea la clasa a V-a de la Colegiul Naţional Bilingv "George Coşbuc". Unii elevii au cunoscut subiectele, alţii au avut semne în lucrări. Primul admis (Mierluş), băiatul profesoarei de matematică Preda (fostă Mierluș) din liceu

Un număr mare de părinţi acuză frauda la examenul de admitere la clasa a V-a. Contestaţiile la matematică au arătat că nu a fost o corectură pe care să se poată pună bază. Peste 60% din lucrări (deci mai mult de jumătate) au fost greşit evaluate şi au avut după recorectare alte punctaje (diferenţele sunt între 1-3 puncte) ceea ce nu te-ai aştepta la o ştiinţă exactă.
Mai mult, Mierluş Andrei, fiul profesoarei de matematică din liceu, Preda Claudia Emilia, a avut surprinzător punctajul maxim la engleză şi matematică în condiţiile în care doamna Preda nu era străină de elaborarea subiectelor, iar prietenele ei cunoscute pentru "corectitudine" şi "profesionalism", au elaborat subiectele şi "corectat" lucrările. 
Desigur lucrările au fost închise (amănunt neimportant deoarece eticheta nu este greu de dezlipit, dar chiar şi aşa, nu era nevoie). Spre exemplu la engleză elevii aveau ca subiect să redacteze o scrisorică în engleză către un prieten/prietenă. Unii dintre elevi/eleve au adresat scrisoarea unui personaj pe care nici la 6 din 49 nu il puteai ghici, mai ales că vorbim de alegerea unui nume chinezesc... Cei care au ales Andrei/Andreea, Daniela sau alte nume "neinspirate" nu au avut acelaşi şanse cu copiii şi nepoţii profesorilor din liceu (cum este şi fata profesoarei Cîrlan întrată la limită) 


sau cu cei care au contribuit cu şpagă la noua maşină a doamnelor de la catedra de engleză şi matematică. Uneori te întrebi de unde atâtea maşini de lux în curtea şcolii când salariile din învăţământ sunt aşa cum le ştim.
La engleză 1/3 din lucrările contestate au avut o corectură greşită:
 Mulţumim părinţilor care au sesizat neregulile acestui examen.

28 de comentarii:

Parintele uneui elev spunea...

eu nu inteleg de ce se mai dă examen daca este regizat. poate doar asa ca sa fim figuranti intr-un film prost

Parintele uneui elev spunea...

sau o piesa proasta ,monoloagele vaginului in care joaca dorectoarea

Roxana Marin spunea...

"Sa nu va intoarceti virgine din vacanta",sfatul profesoarei Roxana Marin catre elevele de clasa a VIII-a.

de citit aici: http://www.alianta-familiilor.ro/boicotlicGC.pdf

Nanu Oana spunea...

da, doamna preda este o doamna f.f. importanta. de la tara unde se plimba cu brisca trasa de cai, e mare cocoana de bucuresti. banuiesc ca plodu - mierlus - va avea numa note mari cu o asa mama de beizadea.

Nanu Oana spunea...

Si la doamna Preda daca nu faci meditatii cu ea sau cu cine iti indica ea pe sistem mafiot te tine numai in note mici. Iar daca faci cu ea nu intelegi nimica.

Anonim spunea...

Toate tzoapele si parashutele venite de pe tarla au ajuns prefesoare. S-au imperecheat cu cine trebuie si au ajund direct de pe tarla in centrul Bucurestiului.

Anonim spunea...

Liceul acesta iese in evidenta prin scandalurile de coruptie si coruptie sexuala!!!

Anonim spunea...

Nesimtiti fara margini si-au batut joc de copiii nostri. daca stiam nu mai pierdeam timpul si faceam copilul sa sufere.

Unu si cu unu fac zero spunea...

Parashutismul a devenit o profesie mai tare ca matematica. Cu picioarele desfacute rezolvi orice. Chiar Preda Claudia de matematica este o fosta Mazilu, fosta Mierlus, din divort in divort pe culmile cele mai inalte (adica profesoara de Obor). O alta tzoapa, Cavachi de matematica care pozeaza numai cu picioarele desfacute.
Isi imagineaza cineva ca baiatul profei de matematica din liceu Claudia Preda, Mierlus Mazilu (dupa fostul sot) nu a stiut subiectele de la admitere?

Anonim spunea...

Colegiul asta greseste tot timpul pentru interese meschine. Afara este vopsit gardul si inauntru coruptie, profesori infractori, pedofili, hoti care au devalizat scoala, chiulangii, betivi/betive si multe ţoape care se cred doamne.

Anonim spunea...

Colegiul asta greseste tot timpul pentru interese meschine. Afara este vopsit gardul si inauntru coruptie, profesori infractori, pedofili, hoti care au devalizat scoala, chiulangii, betivi/betive si multe ţoape care se cred doamne.

Unu si cu unu fac zero spunea...

"Doamna" Emilia sau Claudiţa sau Preda după a ...şaptea casatorie - din interes - este o doamnă importantă. La ea 20+20+20+20+20=72, apoi 75, apoi 78, apoi vor veni nenorocirile doamna Emilia. Ne vedem!

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Anonim spunea...

Spaga sa traisca! Si traficul de influenta.

Anonim spunea...

Comentariile sunt postate cumva de marele,corectul,desteptul,incoruptibilul,mult iubitul si stmatul profesor C R !???

Anonim spunea...

cINE ESTE AUTORUL BLOGULUI????

Anonim spunea...

Cum adică "La ea 20+20+20+20+20=72, apoi 75, apoi 78" ???

Anonim spunea...

Eu sunt autoarea blogului. Cine intreaba?

Anonim spunea...

Doamna Cirlan deja si-a rezervat o clasa pentru a doua odrasla a ei care va intra in clasa a V-a din vara lui 2014. Deci examenul este in vara lui 2014, iar locul este ocupat din ianuarie. Asa da examene corecte organizate de prietenele "doamnei" Cirlan.

Anonim spunea...

cum e posibil o asa escrocherie. trebuie anulat acest examen si sustinut unul nou cu profesori din alte scoli

Anonim spunea...

Pai doamna Carlan si-a adus cam toata familia din com. Afumati. Mai trebuie sa-si aduca si sotul si pot canta ,,taranu e pe camp,, sau e la Cosbuc.

Anonim spunea...

Mai are rostsa ne inscriem copiii la examen la clasa a V-a?

Anonim spunea...

Doamna Preda fosta Mierlus a suferit o mare deceptie in dargoste, tatal copilului ei, i-a mai facut un copil cu alta femeie, cu teste de paternitate cu tribunale de a ajuns saraca procesomana.

Anonim spunea...

doamna Preda-Mierlus nu poate fi numita profesor.[...] incearca sa descurajeze elevii fata de care se simte inferioara (si nu's putini). Evident, cine nu face meditatii cu ea are numai 3,4,5,6 in oral, iar la teste si teze 9,10 si in bac...tot spre 9-10. Cine face meditatii cu ea are numai 10 in oral 10 la teste si in bac...un 7 chinuit sau 8 in cazuri fericite. Asa..

Anonim spunea...

Inainte de a se da examenul de admirebla clasa a V-a unele profesoare si-au aranjat copiii la clasa. Sistemul este concursul este joi, iar postul e ocupat de marti, iar DNA-ul se preface ca face.

Anonim spunea...

Eu am colegi care fac meditatii cu ea si de la elevi ce nu aveau nici o treba cu matematica au ajus elevi buni la matematica(asta pe baza notelor), dar daca ii scoate la tabla nu stiu mai nimic... Oare cum se explica?

Anonim spunea...

s-a cam dus dracului liceul asta, din 2019 nu vor mai avea profesori nativi, incearca sa atraga elevii cu inghetata data gratis, de tot râsul. a si apropo profesorii vor petrece la hanu berarilor.

Anonim spunea...

Ce profesori au la clasa 5 a in 2019 ? Ma intereseaza la Romana si Matematica.