Corupţie şi abuz la Colegiul Naţional Bilingv "George Coşbuc" din Capitală

La Colegiul National George Cosbuc" din Bucuresti corupţia şi abuzul sunt la ele acasă. De la profesori infractori care seduc elevele prin promisiuni de căsătorie pentru a avea relaţii sexuale sau profesori care vând scutiri elevilor până la profesoare care joacă în piese obscene împreună cu elevele lor sau parada gay in locul orelor de curs, iar alte profesoare vand bilete la piese erotice (Profesoara de romana, Nanu Ioana, vinde bilete în şcoală bilete la piesa fostei directoare, dar nu i-ar trece prin cap sa-l sarbatoareasca pe Eminescu. "15 lei si dureaza o ora si ceva. Cine doreste o poate anunta, mailul este: ioanananu@hotmail.com").





Profesoara Ilinca Buciu actrita in "Monoloagele vaginului" alaturi de Roxana Marin si eleve din Colegiul Cosbuc. Indiferent de varsta sau de profesia lor de zi cu zi, actorii nu au nicio problema sa rosteasca in fata publicului texte cu o tenta sexuala evidenta. Iata cateva fragmente: "Draga, n-ai vrea tu sa-mi mangai vaginul?" sau "Eu am intrebat-o daca barbieritul vaginului o sa-l opreasca pe el sa si-o mai traga pe unde poate." Nu lipsesc nici scenele de sex salbatic, povestite cu nonsalanta de actori: "Sunt acasa la tata, care da o petrecere sus. Toata lumea bea. Eu ma joc singura la parter si-mi incerc chilotii cei noi si bustiera alba, de bumbac, pe care mi le-a dat iubita lui taica-meu. Deodata, prietenul cel mai bun al lui taica-meu, uriasul ala, Alfred, apare pe la spate, imi trage jos chilotii cei noi si isi baga penisul lui mare si tare in pipilica mea." 
Replicile din piesa "Monoloagele vaginului" in care joaca profesoarele Ilinca Buciu si Roxana Marin, iar Ioana Nanu promoveaza si vinde bilete suna asa:


fragmente



desi Statutul personalului didactic din învăţământul preuniversitar extras din Legea Educatiei Nationale spune la art.234 ca: 
 
"Nu pot ocupa posturile didactice, de conducere sau de îndrumare şi de control în învăţământ persoanele care desfăşoară activităţi incompatibile cu demnitatea funcţiei didactice, cum sunt:



Citiţi mai mult: http://legeaz.net/legea-educatiei-nationale-1-2011/art-234
"practicarea, în public, a unor activităţi cu componenţă lubrică" [adica obscena]. 

PENTRU  MINISTERUL EDUCATIEI OARE ACESTE REPLICI NU SUNT SUFICIENT DE OBSCENE????



Citiţi mai mult: http://legeaz.net/legea-educatiei-nationale-1-2011/art-234

Destul de controversata propaganda gay in aceasta scoala. De fapt este o propaganda a unui grup lesby care domina scoala pe care realmente au pus mana si o conduc din umbra. Consiliul de Administreatie este dominat de ele. Se aduc reciproc pe locurile care se elibereaza in catedra de engleza. Profesoarele hetero sunt realmente alungate dupa ce li se verifica orientarea, daca aceasta este necorespunzatoare.
In plus activitatile grupului exclusivist lesby sunt si creative si sustinute printr-o trupa de teatru cu aceleasi apucaturi (vezi punerea in scena tot in scoala a piesei “Monoloagele vaginului”). Unii din invataceii trupei sunt artisti si la propriu si la figurat. Ei primesc prin grupuri de email, facebook sarcina sa posteze, blamenze, terorizeze, pro sau contra ca niste forumisti robo.
Ultima achizitie a grupului prolesbianism este profesoara Nanu care este un fel de “politia gandirii” a liceului in cauza.
De fapt in acest colegiu singurul drept care este respectat (in afara de orele de engleza nefacute) este tocmai afirmarea creatoare si luminoasa a lesbianismului (zis parada “gay” ca paravan). In rest libertatea cuvantului, dreptul la (eventual alta opinie) este reprimat. Colegiul Cosbuc plateste cu regularitate despagubiri pentru aceasta

Colegiul National Bilingv "George Cosbuc" este singurul liceu din Romania condamnat de instanta de judecata in doua randuri ca încalcă Convenţia Europeană a Drepturilor Omului. In acest caz unde sunt "drepturile omului"? Sau este vorba doar despre drepturile lesbienelor care si-au facut sediu in Colegiul Cosbuc (sala 17 care a iesit din circuitul salilor de clasa pentru fundatia C.A.R.E.), iar la orele de engleza (atunci cand se fac!) in loc sa se parcurga programa de engleza se face propaganda pentru drepturile LGBT, adica Lebiene, gay, transexuali si bisexuali zi de zi!



 Pe cand si o Parada Heterosexuala cu invitati de la MECTS si Inspectoratul Scolar?





"Razboi intru Cuvant" despre educatia din Colegiul Cosbuc.(click pe poza)


"Intr-o scoala in care nici macar nu s-a amintit ca se implinesc163 de ani de la nasterea lui Eminescu exista in schimb preocupari majore pentru soarta minoritatii homosexuale in care culmea sunt implicati si copiii."

Sursa: Război întru Cuvânt ( http://www.razbointrucuvant.ro/recomandari/2013/02/08/liceul-george-cosbuc-propaganda-homosexuala/ )


Parintii nemultumiti au inchiriat panouri publicitare din jurul liceului (Str. Olari). Asa ceva nu se mai poate ! Ministerul si Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti stau cu capul in nisip ca strutul, iar cele doua profesoare actrite in piese obscene stau in concediu. Intre timp orgia continua. Saracii Gheorghe Lazar si Spiru Haret daca ar afla in ce hal a ajuns invatamantul romanesc.


VEZI SI ALTE POSTARI

19 comentarii:

Anonim spunea...

Da, da, asta mai lipsea scolii romanesti ca in rest aven di tatii

Edy spunea...

Nu are ce cauta o manifestare gen Gay Fest in sistemul educational. Parerea mea de parinte.

Anonim spunea...

Progresele educaţiei în şcoli sunt din ce în ce mai evidente. Primii care au dovedit-o au fost bineînţeles elevii care s-au apucat să-şi completeze educaţia sexuală prin veceuri, pentru că probabil nu li s-a permis s-o facă în clasă. Bine, nu li s-a permis nici în veceuri, dar aici era ceva mai ferit aşa că au trecut de capul lor la aplicarea cunoştinţelor teoretice. Profesorii au resimţit profund şi dureros nedreptatea care li se făcea şi au hotărât să-şi acorde şi ei dreptul de a presta un sex focos la locul de muncă, doar nu erau să stea să bălească ascultând gemetele care răzbat prin pereţii veceurilor

Vio spunea...

Copilul meu este elev al acestui Colegiu. Nu ma mira nimic din ceea ce face dna. Marin. Anul trecut in luna mai am facut o seizare catre conducerea unitatii dei nvamnt privind comportamentul si limbajul dnei. profesoare. Imi luam copilul plangand de la scoala dupa ce era catalogat de dna. in cauza ca : ” ass hole” ” you act like a dick” un copil de clasa a 5-a! Toata clasa s- aretras de la cursurile de “public speaking” onor dnei. Marin. Urmare a sesizarii mele care desigur a ramas fara un raspuns oficial, a fost schimbat profesorul de la clasa, nu va pot descrie reactia elevilor cand a fost anuntata de catre diriginte schimbarea, reactie de bucurie si usurare.
Poate dna. Marin reprezinta un profesor “cool” pentru elevii de liceu pe cei de gimnaziu nu a reusit decat sa-i ingrozeasca!
Intr-o scoala in care nici macar nu s-a amintit ca se implinesc163 de ani de la nasterea lui Eminescu exista in schimb preocupari majore pentru soarta minoritatii homosexuale in care culmea sunt implicati si copiii.

Sursa: Război întru Cuvânt ( http://www.razbointrucuvant.ro/recomandari/2013/02/08/liceul-george-cosbuc-propaganda-homosexuala/ )

Anonim spunea...

Doamna Ilinca si doamna Roxana nu sunt de gasit in scoala. Se pare ca ambele "si-au tras" un concediu.

Anonim spunea...

Acest liceu se duce de ripa in fiece zi. Profesorii de calitate au fost efectiv alungati. In locul lor au fost adusi pedofili care se dau elevi si eleve, parasute care habar nu au sa predea. Pe vremuri acest liceu avea doctori in matematica, profesori de renume. Acum renumele sau nu mai sta in invatatura ci in scandaluri cu eleve moarte, profesori infractori, si tot felul de dezaxati/dezaxate sexuale.

Claudiu spunea...

Pag. 1 / 4
SCRISOARE DESCHISĂ
ADRESATĂ PĂRINȚILOR, PENTRU BOICOTAREA COLEGIULUI BILINGV „GEORGE COȘBUC” DIN BUCUREȘTI
„Să nu vă întoarceți virgine din vacanță”
(din sfaturile profesoarei Roxana Marin către eleve)
Organizațiile semnatare ale prezentei scrisori-apel îndeamnă public părinții să evite înscrierea copiilor lor la Colegiul Național Bilingv „George Coșbuc” din București.
Suntem nevoiți să răspundem astfel, în calitate de organizații ale societății civile preocupate de situația familiei românești și a educației, părinților alarmați de unele stări de fapt cu care copiii lor se confruntă, în acest liceu.
Motivația apelului la boicot este dată de un cumul de factori, dintre care cei mai importanți sunt legați de proliferarea promiscuității sexuale și a imoralității:
- Propaganda homosexuală fățișă, deja de notorietate, derulată în ultimii 3 ani de unii dintre profesori, prin „platforma de activism LGBT” (ie. – homosexual-lesbian-bisexual-transsexual). Pintre activități se numără și „primul Gay Pride (ie. - parada „mândriei homosexuale”) dintr-o şcoală publică din România”, cu participarea elevilor, inclusiv din ciclul gimnazial;
- Organizarea și interpretarea piesei de teatru pornografic „Monoloagele vaginului”, având ca actori și spectatori eleve și profesoare (inclusiv fosta directoare, Ilinca Buciu). Cel puțin repetițiile pentru acest „spectacol” s-au derulat în incinta liceului;
- Promiscuitatea sexuală, cazurile de corupere de minori și relații sexuale profesor-elev.
Am decis să facem acest apel, fără precedent în România, constatând că unele din activitățile și situațiile menționate nu numai că nu sunt incidente izolate, ci că se repetă și că primesc sprijin din partea conducerii liceului.

Laura Palma spunea...

Liceul asta s-a parvertit de tot. Profesoara asta Nanu la orele de romana le spune copiilor nostri ca barbatii sunt porci si dobitoci. Isi vorbeste colegii de rau pe unde apuca si mai primeste si bani pentru asta.

Laura Palma spunea...

Carlan de istorie este dezaxata. Ba plange ba rade parerea mea este ca e isterica.

Anonim spunea...

Doamna Nanu de română este un fel de profa de sex, dar de sex cu fete. Este obsedata de probleme sexuale. Toate povestile ei ajung la sex.

Anonim spunea...

In ultimii ani au fost aduse o serie se toape si parasute pe post de profesoare. Toapa din Afumati, Carlan isi face de cap si isi da mari aere de doamna desi este venita de pe tarla.

Anonim spunea...

Da, da, doamna Nanu preda zilnic lectia despre cum barbatii sunt dobitoci. Este cea mai importanta lectie de romana.

CADRU DIDACTIC COSBUC spunea...

Întâlnirea cu Colegiul Naţional Bilingv "George Coşbuc" a însemnat pentru unii elevii drumul către moarte. Un caz este cel al elevei Dumitru Gabriela sedusă de către profesorul ei de filosofie, Walther Prager. Evident că liceul ţine ascunse astfel de aspecte ca şi dezordinea, corupţia şi nepăsarea faţă de educaţie. Profesorii bine pregătiţi au fost înlocuiţi cu lichele incompetente, lipsite de caracter. Se pare că în ultimii ani condiţia de angajare la catedra de engleză a devenit lesbianismul.

Anonim spunea...

Liceul asta a ajuns de rahat, in spate se fumeaza marihuana, ore se fac cand au profesorii chef iar la orele de engleză se fac racolari pentru miscarea lesbianista. Super educatie, n-am ce zice.

Anonim spunea...

Nu mai este acest liceu ce a fost odata. Parasute, pedofili, infractori de renume, achiziţii trucate, mizerie, are tot ce-i trebuie.

Elev spunea...

Doamna Nanu Ioana de română a devenit un "amfitrion" al propagandei lesbiene in liceu. Pentru "doamna" barbatii sunt "dobitoci" iar daca vrei sa faci impresie buna la orele ei trebuie neaparat sa mergi la "Monoloagele vaginului", evident ca biletul ti-l vinde chiar ea. Pentru ea ca profesoara de romana "Monoloagele vaginului" este cea mai mare capodoperă a literaturii. Nu tu Eminescu sau Blaga, nu tu Coşbuc undepredă sau Alexandri, vagineleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.

Vio spunea...

Ma rog eu stiam "Alecsandri", asa a vrut omul.

Anonim spunea...

Spaga sa traisca!

Anonim spunea...

Doamne fereste ce parinti frustrati pot fii unii. Sunt elev al liceului si pot spune ca mie nu mi s-a intamplat nimic rau in 4 ani.Dar imi dau seama a ce fel de copii pampalai sunteti voi parinti..
Cat despre manifestarile gay... poate altora li se pare o idee buna, fiind discriminati pt orientarile lor sexuale.
NU MAI FITI ASA DE FRUSTRATI SI SUBIECTIVI, BINE CA NU AM PARINTI CA VOI!