Abuzurile directoarei Buciu Ilinca in Colegiul National Bilingv George Cosbuc



Directoarea Buciu Ilinca s-a obisnuit in ultimii ani sa nu mai tina cont de nicio lege din aceasta tara si sa foloseseasca banii scolii diecretionar.
Iata ultima isprava a managerei Buciu Ilinca:
Ministerul Educatiei a inceput sa dea bani scolilor pentru a amenaja laboratoare spre uzul elevilor. In aceasta toamna catedrele trebuiau sa dispuna de 200.000.000 lei pentru dotarea cu materiale didactice si alte lucruri pentru invatatura elevilor. Cu puterea absoluta, directoarea Buciu Ilinca, a deturnat 100.000.000 lei din aceste fonduri si a cumparat ... 4 panouri de rumegus, ce-i drept vopsite cu alb si cu 4 rotite.
O afacere pe cinste, dar nu pentru Colegiul National Bilingv George Cosbuc.
Oare ce ratiuni au inpins-o pe directoarea Buciu Ilinca sa dea o suta de milioane pe patru lemne din rumegus dar cu rotite.
Care sunt rotitele acestei afaceri.
Ma gandeam ca la banii acestia se puteau cumpara 4 televizoare cu plasma diagonala 102 cm marca Panasonic la METRO.

10 comentarii:

Vio spunea...

Iata ceva asemanator:
http://www.gardianul.ro/2007/09/10/actualitate-c24/directorul_liceului_miguel_de_cervantes_a_intrat_in_atentia_procurorilor-s100804.html

Anonim spunea...

Aici sunt banii pentru clientela politica

Anonim spunea...

In curand voi pune informatii despre abuzurile sexuale din liceu la care sunt supusi elevii de sex masculin de catre un profesor de acelasi sex, abuzuri tolerate de directoarea Buciu Ilinca.

Anonim spunea...

E vorba de Mogos ca pe altcineva nu stiu cu apucaturi de acest fel ?

Anonim spunea...

din pacate in multe scoli, mai ales in cele de la sate si din orasele directorii nu au niciun fel de autoritae, sunt animati doar de interese personale de rotunjirer a veniturilor proprii fara sa le pese de calitatea educatiei; de fapt au tot timpul sa o faca din moment ce nu dau socoteala nimanui si de vreme ce sunt degrevati total de ore; consiliile de administratie sunt unelte de manevra!!!!!!!!!!!!!!

Anonim spunea...

Coruptie pe banda la Cosbuc nene

Anonim spunea...

Asa se fac marile averi din nemunca

Anonim spunea...

Miroase a Ridzi la liceul asta.

Anonim spunea...

De ce tolereaza Ilinca faptul ca Mogosh se da la baieti shi e ciubucar?

Anonim spunea...

acele panouri sunt pentu uzul elevilor si sunt chiar foarte folositoare si vreau sa spun ca se invata f bn aici si nu este nik adev in legatura cu lucrurile rele
eleva de cls a7a la C.N.B.George Cosbuc