Colegiul Bilingv George Coșbuc - promiscuitate și abuz sexual nepedepsit

Amor mortal, pentru proful de filosofie

15 ianuarie 2011, 07:24 |  Autor: Simona Soare  | 4974 afişări
Cuvinte cheie: sinucidere, gabriela dumitru, profesor filosofie, walter prager, casatorie, poveste,


Gabriela a fost eleva şi iubita profesorului în ultimul an de liceu

 Apropiaţii Gabrielei, tânăra de 19 ani care s-a aruncat sâmbătă de la etajul 10, spun că s-a sinucis fiindcă profesorul din liceu a părăsit-o. Mama fetei susţine că în noaptea tragediei, fata i-a trimis mai multe mesaje fostului iubit, în care îi spunea că se va sinucide, dar el nu a luat-o în serios.
Gabriela Dumitru, studentă în anul I la Facultatea de Arte, şi profesorul său de filosofie din clasa a XII-a, Walther Prager (35 de ani), aveau o relaţie de pe vremea când ea era elevă la Colegiul Naţional Bilingv „George Coşbuc" din Capitală. Maria, una dintre fostele sale colege, spune că Gabriela era o fată introvertită şi emotivă. „El i-a făcut avansuri şi ea s-a îndrăgostit imediat!", a spus Maria.
I-a promis că se vor căsători
Mai mult, Walther Prager i-a promis acesteia că se va căsători cu ea, susţin părinţii şi prietenii fetei. „Erau destul de distanţi în liceu, ca să nu dea de bănuit. Ea credea că se vor căsători, pentru că el aşa îi promisese. Profesorul este căsătorit şi are un copil, dar îi promitea că va divorţa pentru ea", a spus o altă fostă colegă de clasă.
„În noaptea tragediei a primit un e-mail de la domnul profesor în care îi spunea că a părăsit-o fiindcă şi-a găsit o altă iubită", a mai spus prietena fetei. Despre relaţia dintre profesorul de filosofie şi elevă ştiu şi unii dascăli din liceul pe care Gabriela l-a absolvit anul trecut. Una dintre fostele profesoare ale tinerei admite, într-o înregistrare pentru „Adevărul de Seară", că la înmormântarea tinerei au existat discuţii despre faptul că fata şi profesorul de filosofie aveau o relaţia amoroasă.

Ultim mesaj...

Walther Prager, profesorul de care Gabriela a fost îndrăgostită  Foto: Facebook


Părinţii tinerei încă nu şi-au revenit din trauma provocată de moartea unicului lor copil. „După ce el i-a zis că o părăseşte, ea i-a dat mai multe e-mailuri şi SMS-uri, în care i-a spus că îşi va lua viaţa. Ultimul mesaj pe care el i l-a trimis Gabrielei a fost «Felicitări pentru viaţă!». Fata mea îi trimisese mai multe mesaje în care l-a avertizat că se va sinucide. Să-l bată şi pe el Dumnezeu, aşa cum m-a bătut pe mine. Este vinovat moral de moartea fetei!", a spus plângând mama tinerei.

Femeia spune că, deşi ştia despre relaţia fiicei sale cu profesorul, nu a reuşit să o determine pe aceasta să renunţe la el. „I-am spus că este o relaţie nepotrivită, că nu este el singurul bărbat şi că ar trebui să sfârşească relaţia. Dar nu a acceptat pentru nimic în lume, fiindcă îl iubea mult!", a mai spus mama fetei.

„Un astfel de comportament încalcă regulamentul de ordine interioară. În asemenea situaţii intervine o comisie de cercetare formată la nivelul şcolii care propune sancţiuni", a declarat Marian Banu, inspector în cadrul Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti. Ancheta poliţiştilor în acest caz este în derulare. „Pentru a finaliza ancheta, mai avem de audiat nişte persoane. Aşteptăm şi raportul medico-legal. Va mai dura probabil câteva luni", a declarat şeful biroului morţi suspecte din cadrul Poliţiei Capitalei, Florin Bălăceanu.


Liceu cu tradiţie în scandaluri

Deşi considerat pe locul 5 în topul celor mai performante licee din Bucureşti, Colegiul „George Coşbuc" excelează în materie de scandaluri. În urmă cu doi ani, directoarea liceului de la acea dată, Ilinca Buciu, a fost implicată ­într-un scandal, după ce a jucat în piesa de teatru „Monologurile vaginului", de Eve Ensler. Cel mai recent scandal de la acest liceu a avut loc în urmă cu trei luni, când doi elevi din clasa a V-a s-au bătut, iar unul dintre ei a ajuns la spital. 

"Să-l bată şi pe el Dumnezeu, aşa cum m-a bătut pe mine! Este vinovat moral de moartea fetei mele!"
mama Gabrielei

30 de comentarii:

Anonim spunea...

Omul asta nu a patit nimic??????????

Anonim spunea...

Cazul a fost musamalizat la fel ca in cazul politistului pedofil.

Anonim spunea...

Deci acest nenorocit este inca profesor pe la diferite scoli si licee. Nu m-ar mira sa apara inapoi la Cosbuc caci ar fi pacat sa pierdem un asa cadru de nadejde. Tot ce inseamna persoane cu caracter este fortat sa plece din Cosbuc. Tot ce inseamna lipsa de caracter, incompetenta, betivi, scursuri au viata lunga aici si sunt tinuti si dupa pensie. Vezi al de Stoenescu de fizica, jigneste si umileste elevii.

parinte spunea...

Asa este la noi, nenorocitii sunt favorizati. Bietii parinti ai fetei ce o fi in sufletul lor le doresc si profesorilor de la Colegiul Cosbuc

Anonim spunea...

Walther Prager a fost adus de Buciu in liceu fiind coleg cu aceasta la liceul Goethe. Ea a introdus promiscuitatea in liceul Cosbuc. Prager venea de mana si pleca de mana cu Dumitru Gabriela in vazul tuturor in liceul Cosbuc. Diriginta Vladescu Madalina (sotie de securist de altfel) stia ca exista o relatie intre eleva sa, Dumitru Gabriela, si profesorul Prager, colegul ei, insa nu a facut nimic, chiar a acoperit relatia, desi era platita ca diriginta sa consilieze eleva. Stia si ca Prager este casatorit, deci isi batea joc de elevă cand i-a promis ca o ia de sotie, folosindu-se de naivitatea ei. Mai mult, desi singurele performante ale lui Prager in Cosbuc erau pe plan sexual, a primit calificativul foarte bine an de an lentru ca era din "gasca noastra", adica a directoarei Buciu.

Anonim spunea...

Educatia pe mana unor dezaxati.

Anonim spunea...

Educatia pe mana unor dezaxati.

Anonim spunea...

Mi-e scârbă de ce întâmplă în liceul aceasta.

Anonim spunea...

Sunt uimita de ce se intampla in invatamantul romanesc. Mizeriile acestea sunt tolerate si chiar sustinute. Auzi, calificativ foarte bine ca si in cazul politistului pedofil.

Anonim spunea...

Liceul s-a dus dracului, dar are totusi copii de 8. Mai faceti arde-v-ar focul o parada gay si aduceti-l pe Walther Prager inapoi si o sa va recapatati "prestigiul".

Anonim spunea...

Daca parintii acestei eleve stiau ce se intampla in acest liceu si ar fi dat-o la un liceu normal, Gabriela ar fi fost in viata.

Anonim spunea...

Daca parintii acestei eleve stiau ce se intampla in acest liceu si ar fi dat-o la un liceu normal, Gabriela ar fi fost in viata.

Anonim spunea...

Daca parintii acestei eleve stiau ce se intampla in acest liceu si ar fi dat-o la un liceu normal, Gabriela ar fi fost in viata.

Anonim spunea...

Asta este Prager?

Anonim spunea...

Cum se poate tolera asa ceva in educatie? De ce nu se iau masuri??

Anonim spunea...

Diriginta elevei moarte, prof. Vladescu, stia ca colegul ei Walther Prager ii promisese elevei Dumitru Gabriela ca o ia ne nevasta desi era casatorit si cu copil, dar a nu a facut nimic desi era obligata sa informeze familia, sa consilieze eleva, si de ce nu, sa ceara socoteala colegului ei care ii regula eleva profitand de naivitatea ei. Culmea este ca aceasta asa-zis profesoara a incasat bani pentru „consiliere si orientare” ca diriginta a elevei, dar n-a facut nimic in favoarea copilului, ci l-a protejat pe acest Prager pentru ca era adus de fosta directoare Buciu, deci erau din aceeasi gasca. Cam asa isi indeplinea profesoara Madalina Vladescu fisa postului.

Anonim spunea...

Fisa postului este fisa găștii la madame Vladescu, iar eleva consiliata de tine este la 2 metri sub pamant, in timp ce fata ta zburda ticaloasa nenorocita. Vezi ca neglijenta in serviciu cu consecinte grave nu s-a prescris!

Anonim spunea...

Acesti ticalosi trebuie sa plateasca pentru ca faptele nu s-au prescris.

Anonim spunea...

Liceul acesta a fost distrus din interior de catre gasca fostei directoare Buciu, care a implicat elevele in piese erotice („Monoloagele vaginului”), le-a permis elevilor sa fumeze si sa se drogheze in spate, a organizat parazi gay in orele de engleza, l-a adus pe dezaxatul Walther Prager in liceu (fostul ei coleg de la liceul german) care a bagat o eleva direct in mormant, a inlocuit profesorii de valoare, cu caracte,r cu profesori fara caracter, curve, escroci, vanzatori de scutiri, țațe și vite pe post de doamne cu ifose, folosindu=se de vietati labile psihic, precum Cîrlan, care face crize la clasa si in cancelarie, este agresiva si loveste cu catalogul pentru ca in liceul acesta se poate orice.

Anonim spunea...

Cu specimene precum Carlan ati dat dracului de tot aceasta scoala!

Anonim spunea...

Securista Vladescu care a protejat relatia dintre colegul ei de gasca, Walther Prager și eleva sa care s-a sinucis, Dumitru Gabriela, sta tot timpul in cancelarie si supravegheza ce spune spune lumea. Ce bine era daca misca un deget pentru eleva sa s-o consilieze ca Prager nu avea cum sa o ia de nevasta si doar a batjocorit-o. Securista Pețitoare ai dus fata in mormant!

Anonim spunea...

Asa da Consiliere și orientare spre mormânt!

Anonim spunea...

A adunat liceul acesta o garnitura de jeguri umane, de la curve ordinare la dezaxati sexual, hoti si lepre, corupti si profitori, toti pudi sa faca educatie.

Anonim spunea...

Eu mi-am mutat copilul la un liceu normal

Anonim spunea...

Doamna director adjunct Cirlan ne pune sa inregistram profesorii la ore si sa venim in pauze sa pârâm. Tanti Ina femeia de servici spioneaza elevii si profesorii si ne paste da doamna Cirlan

Anonim spunea...

#faralabaincosbuc

Anonim spunea...

Am dat examen de schimbare de profil ca sa intru in acest liceu si pot spune ca a fost un haos total ,cei din alte licee si fara relatii erau tratati prost ,iar fata de cei din liceu care puteau sa copieze ,cei care nu prea stiau care e treaba erau inspaimantati de celebra profesoara de geografie,o janghina de femeie ,o scorpie in tot sensul cuvantului. Povestea continua cu faptul ca nu am putut nici macar sa trec de prima proba ,adica de geografie (desi invatasem cu 6 luni inainte materia) pentru ca ni s-au dat complet alte subiecte ,insa am scris ce imi cerea femeia,dar in zadar,am meritat doar punctul din oficiu. Am incercat sa fac ceva impreuna cu parintii mei,insa in momentul in care am vorbit cu directoarea adjuncta a liceului si minunea liceului cu dinti de vampir,ni s-a spus citez : "De ce ati venit daca nu va convine,plecati acolo de unde ati venit "

Anonim spunea...

Dacă vrei să-ți nenorocești copilul în malaxorul aceasta de liceu janghina adu-l la Coșbuc și îl vei muta după un semestru la un liceu normal. Este greu ce inchipuit ce presiuni se fac împotriva elevilor care nu se supun politicii gay a conducerii, ore nefăcute cu duiumul ca sa nu mai zic de droguri si alcool la ordinea zilei.

Anonim spunea...

Buciu Ilinca profa de engleza este prea perversa la varsta ei. Imbatranesti urat, tare urat!

Anonim spunea...

Infracțiuni contra persoanei > CAPITOLUL VIII Infracțiuni contra libertății și integrității sexuale
Art. 220. - (1) Raportul sexual, actul sexual oral sau anal, precum și orice alte acte de penetrare vaginală sau anală comise cu un minor cu vârsta între 13 și 15 ani se pedepsesc cu închisoarea de la unu la 5 ani.
(2) Fapta prevăzută în alin. (1), săvârșită asupra unui minor care nu a împlinit vârsta de 13 ani, se pedepsește cu închisoarea de la 2 la 7 ani și interzicerea exercitării unor drepturi.
(3) Fapta prevăzută în alin. (1), comisă de un major cu un minor cu vârsta între 13 și 18 ani, când majorul a abuzat de autoritatea ori influența sa asupra victimei, se pedepsește cu închisoarea de la 2 la 7 ani și interzicerea exercitării unor drepturi.