Dupa ce a jefuit Colegiul George Cosbuc directoarea Ilinca Buciu a fost schimbata



Directoarea Buciu Ilinca a fost schimbata din postul de director. Ea lasa in urma mizeria materiala si morala, escrocheriile pe care le-a patronat cu firme de apartament.

19 comentarii:

Anonim spunea...

Cine este in locul lu Buciu?

Vio spunea...

Noua directoare am inteles ca se numeste Cotovanu si este profesoara de fizica.

Anonim spunea...

Si-a dat demisia nu si banii furati inapoi

Sincai spunea...

Noul director ar trebui sa ceara un audit pentru a sti ce situatie preia de la Buciu. La Colegiul Sincai s-a descoperit o lipsa de 950.000.000 lei vechi, aproape 1 miliard.

CADRU DIDACTIC COLEGIUL GEORGE COSBUC spunea...

DIRECTOAREA BUCIU ESTE CEA MAI INTRIGANTA PERSOANA PE CARE AM CUNOSCUT-O VREODATA. ESTE LIPSITA DE SCUPULE SI MINTE FARA SA CLIPEASCA.

Anonim spunea...

Important este acum ca banii furati sa fie recuperati. Hotia a devenit politica in Romania. In afara romanii sunt priviti ca hoti sau violatori desi nu toti sint asa

Cornel spunea...

Credeti voi ca mai vedeti vreun ban

Anonim spunea...

Firmele de apartament au pierdut un mare manager

Vodafone spunea...

Cu aceasta directoare m-am simtit ca la Congresul al XII-lea al Partidilui Comunist Roman. Pe cat de multa mizerie si escocherie pe atatea laude.

Anonim spunea...

Directoarea mizerie a fost in sfarsit schimbata. O asa mizerie este greu de gasit. Si-a adus toate scursurile in scoala. Pe calaretul de filosofie Walter Prager, un specimen care se suie pe eleve, dar, dar ... are calificativ "foarte bine". Asa calareala asa calificativ. Se pare ca aceste calificative arata calarelile din scoala. Mai este un calaret batran pe o parasuta de profa.

Vio spunea...

Aceasta directoare care le spunea copiilor ca ii iubeste s-a folosit de fapt de ei in interes personal. I-a manipulat si vom prezenta curand dovezi in acest sens.

Mihaela C. spunea...

Doamna Buciu a iesit la pensie si din cauza asta nu putea sa mai fie directoare.

Anonim spunea...

Nu a iesit la pensie pentru ca nu este chiar asa batrana!

Anonim spunea...

nimeni nu a luat in considerare posibilitatea sa i se fi terminat mandatul...? aparent nu.

Profesoara Cosbuc spunea...

Tutoror directorilor din Romania li s-a prelungit delegatia pana pe 31.08.2010 pentru a examenele nationale, corigente, etc. Doar in 3 cazuri in Bucuresti s-a luat o decizie contrara: Colegiul Sincai unde frauda a fost de 980 milioane, Colegiul Cosbuc unde frauda depaseste 10 miliarde si Colegiul I.L. Caragiale erau tot felul de probleme.
Intr-adevar doamna Ilinca nu este atat de batrana incat sa iasa la pensie. Cine a spus asta ar trebui sa fie mai atent si sa se informeze.

Profesoara Cosbuc spunea...

Acum se poate dedica intru-totul vaginelor
In Colegiul Cosbuc s-a creat o retea de profesori homosexuali si lesbiene. Sub protectia directoarei lesbiene persoane cu apucaturi similare si-au facut de cap. Ex. Roxana Marin, ioana Nanu, dar Mogos Iosif de istorie despre care stiu toti baietii mari ca nu se poate abtine si se da la ei.

Profesoara Cosbuc spunea...

Fotografiile sunt din colegiul Cosbuc. Va pot confirma acest lucru. Unele clase arata bine dar in altele chiar a pluat si s-a stricat parchetul. Cum banii au fost subtilizati elevii au ramas asa. Se pare ca portaruluyi i s-a trasat sarcina de serviciu sa mai carpeasca noaptea clasele gaurite (ma refer la salile 15, 11)

Anonim spunea...

Nu putea dansa sa fure singure scoala

Americanu spunea...

Pai haideti sa vedem cine a ajutat*-o sa fure sa stim si noi.