Directoare de liceu actrita in „Monoloagele vaginului” - fosta directoare de fapt, profesoară de engleză în liceul Coșbuc

DEZINHIBATA. Ilinca Buciu nu are nicio retinere in a spune replici cu tenta sexuala. Directoarea prestigiosului liceu "George Cosbuc" este protagonista unei piese de teatru pusa in scena dupa una dintre cele mai cunoscute carti din lume. Este vorba despre "Monologurile vaginului" de Eve Ensler, considerata de critici "Biblia noii generatii de femei". IULIAN TANASESCU Un grup de femei din Romania a transformat de cativa ani aceasta carte despre sexualitate intr-o piesa de teatru. Printre actorii care joaca in piesa se afla si Ilinca Buciu, directoarea Colegiului "George Cosbuc" din Bucuresti. Mai mult, din informatiile obtinute de reporterii CANCAN, in piesa de teatru joaca mai multe eleve de la acelasi liceu, dar si cateva studente. Indiferent de varsta sau de profesia lor de zi cu zi, actorii nu au nicio problema sa rosteasca in fata publicului texte cu o tenta sexuala evidenta. Iata cateva fragmente: "Draga, n-ai vrea tu sa-mi mangai vaginul?" sau "Eu am intrebat-o daca barbieritul vaginului o sa-l opreasca pe el sa si-o mai traga pe unde poate." Nu lipsesc nici scenele de sex salbatic, povestite cu nonsalanta de actori: "Sunt acasa la tata, care da o petrecere sus. Toata lumea bea. Eu ma joc singura la parter si-mi incerc chilotii cei noi si bustiera alba, de bumbac, pe care mi le-a dat iubita lui taica-meu. Deodata, prietenul cel mai bun al lui taica-meu, uriasul ala, Alfred, apare pe la spate, imi trage jos chilotii cei noi si isi baga penisul lui mare si tare in pipilica mea. Urlu. Dau din picioare. Incerc sa ma lupt cu el, dar el e deja inauntru."11 comentarii:

Anonim spunea...

Mai preda în școală? Știam că ieșise la pensie sau cam asaceva.

Anonim spunea...

Asta-i normala la cap sa faca asa ceva si sa mai predea si copiilor nostri?

Anonim spunea...

Rolul lui Buciu Ilinca:
„noi ne cunoaștem vaginele. Le lingem. Ne jucăm cu ele. Le tachinăm. Ne dăm seama când clitorisul este excitat.”, „am dansat dansul vulvei”, „eu pot să-mi savurez propria excitare zemoasă”, „Limba mea se mișcă pe clitorisul ei”, „am dansat dansul vulvei”, „am cântat cântecul vulvei”, „un geamăt clitoridian”, geamătul "așa, acolo!" (un sunet profund, bine articulat), geamătul de sugar (un gângurit), geamatul cățelesc (un sunet gâfâitor), geamatul sudic cu accent sudic -"ahhh, da!"), geamătul militant bisexual dezinhibat (un sunet agresiv, profund, tunător), geamătul mitralieră, geamătul maestrului Zen torturat (un sunet pieziș. înfometat), geamătul de divă (pe tonuri ascuțite, ca la operă)” și alte asemenea. (vezi Eve Ensler, „Monoloagele vaginului”)

Anonim spunea...

Buciu plecase din scoala, a revenit??

Anonim spunea...

Panarama s-a intors

Anonim spunea...

A stst ca si Walther Prager ascunsa o vreme si acum a reaparut

Anonim spunea...

Este de-a dreptul scârbos ce face aceasta asa-zisa profesoara.

Profesore spunea...

Buci u precum numele este o persoana dizgratioasa, diforma, vicioasa. In loc sa vina la ore la timp sta si fumeaza si pana isi misca trupul patrat mai raman 10 minute din ora. Oricum vine sa faca propaganda pentru Hillary, cât de bună este femeia în locul bărbatului. Este bolnava psihic. Dacă esti bărbat și nu ești homosexual te urăște.

Anonim spunea...

Azi a dat pizza de ziua ei ca sa se puna bine cu lumea. E populara

Anonim spunea...

S-a facut cat o vaca. Creste pe latime.

Anonim spunea...

Fereasca Dumnezeu!